Kars Valisi Rahmi Doğan, Kanaat Önderleriyle Buluştu

Kars Valisi Rahmi Doğan, Kanaat Önderleriyle Buluştu

Kars Valisi Rahmi Doğan, kentteki kanaat önderleriyle öğle yemeğinde bir araya geldi.

Vali Rahmi Doğan, kanaat önderlerine hitaben yaptığı konuşmada, devletin görevinin vatandaşın huzurunu, refahını ve güvenliğini sağlamak olduğunu belirterek Kars’ın ülkemizin en huzurlu şehirlerinden biri olduğunu söyledi.

Vali Doğan, halkımızın huzurunu, refahını artırmak için devletimizin hiçbir fedakarlıktan kaçınmadığını ancak; bunu engellemek isteyen illegal güçlerin mevcut olduğunu, halkımıza yapılan hizmetlerin, yatırımların engellemeye çalışıldığını ve halkımızın huzurunu bozmak için her türlü girişime başvurulduğu belirtti.

Terörle yapılan mücadelede halkımızın devlete yardımcı olmasının önemini vurgulayan Vali Doğan, terörün devlet-millet işbirliğiyle bertaraf edilebilmesi için neler yapılabileceği ve halkımızın devletimizin yaptığı çalışmalar konusundaki düşünceleri, halkımızın devletimizden beklentileri gibi konularda kanaat önderleriyle görüş alışverişinde bulundu.

Vali Rahmi Doğan’ın başkanlığında yapılan toplantıya; İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, İl Jandarma Komutanı Albay Serdar Güngör, Başbakanlık Bölge Başkanı ve kanaat önderleri katıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler