Kars Valisi Rahmi Doğan, Milli Eğitim Camiasıyla Bir Araya Geldi

Kars Valisi Rahmi Doğan, Milli Eğitim Camiasıyla Bir Araya Geldi

Kars Valisi Rahmi Doğan, kentteki eğitim-öğretim faaliyetleri hakkında genel değerlendirmelerde bulunmak üzere, İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticileri ile il merkez ve köylerine bağlı okul müdürlerinin katılımı ile bir toplantı gerçekleştirdi.

Kars Halk Eğitim Merkezi Salonunda gerçekleşen toplantıda yöneticilere hitap eden Vali Doğan, eğitim-öğretim anlamında Kars genelinde fiziki anlamda herhangi bir eksikliklerinin olmadığını, öncelikli hedefin ilimizde eğitim çıtasının ülke ortalamasının üzerine çıkarılması olduğunu belirterek, bu amaçla eğitim camiası olarak herkesin üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmesi gerektiğini söyledi.

Eğitimdeki başarı oranın artırılması özellikle TEOG ve YGS sınavlarında başarının artırılması için Valilik olarak her türlü desteğin verileceğini, bu amaçla belirli periyotlarda okul ziyaretleri ve geniş katılımlı istişare ve genel değerlendirme toplantıları yapacaklarını söyledi.

Vali Doğan, konuşmasının ardından söz alan okul yöneticileri ile genel değerlendirmelerde bulundu.

kars-valisi-rahmi-dogan,-milli-egitim-camiasiyla-bir-araya-geldi-(1).jpgkars-valisi-rahmi-dogan,-milli-egitim-camiasiyla-bir-araya-geldi-(2).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler