Kars Valisi Rahmi Doğan Özel Sporcularla Bir Araya Geldi

Kars Valisi Rahmi Doğan Özel Sporcularla Bir Araya Geldi

Kars Valisi Rahmi Doğan, Sarıkamış Kayak Merkezinde kamp yapmakta olan Özel Sporcular Kayak Milli Takım kafilesi ile bir araya geldi.

Ercüment DAŞDELEN / KARS MANŞET

Kars Valisi Rahmi Doğan, 28 Mart-01 Nisan 2017 tarihleri arasında Fransa’da yapılacak olan “Özel Sporcular Kayak Dünya Şampiyonası” hazırlık kampı için Sarıkamış Kayak Merkezinde kamp yapmakta olan Özel Sporcular Kayak Milli Takım kafilesi ile bir araya geldi.

Kahvaltıya Vali Rahmi Doğan, AK Parti Kars Milletvekili Y. Selahattin Beyribey, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Erdinç Dolu, Kars eski milletvekili Yunus Kılıç, AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Gürsel Polat, Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Asbaşkanı Metin Toraman, Federasyon Danışma Kurulu Üyesi Muharrem Toraman, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Aydın Acay ve Engelsiz Yaşam Merkezi Müdürü Ebru Aküzüm, özel sporcular ve öğretmenleri katıldı.

Kahvaltının ardından Vali Rahmi Doğan, AK Parti Kars Milletvekili Y. Selahattin Beyribey, 24. Dönem Kars Milletvekili Yunus Kılıç, AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın ve daire müdürleri ülkemizi kayak branşında temsil edecek sporculara hediyelerini takdim ederek hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Türkiye Özel Sporcular Federasyonu Başkanlığı'nın 2017 yılı faaliyet programında yer alan Kayak Milli Takım Hazırlık Kampı 06-26 Mart 2017 tarihleri arasında Sarıkamış Kayak Merkezinde devam ediyor.

kars-valisi-rahmi-dogan-ozel-sporcularla-bir-araya-geldi-(1).jpgkars-valisi-rahmi-dogan-ozel-sporcularla-bir-araya-geldi-(2).jpgkars-valisi-rahmi-dogan-ozel-sporcularla-bir-araya-geldi-(3).jpgkars-valisi-rahmi-dogan-ozel-sporcularla-bir-araya-geldi-(4).jpgkars-valisi-rahmi-dogan-ozel-sporcularla-bir-araya-geldi-(5).jpgkars-valisi-rahmi-dogan-ozel-sporcularla-bir-araya-geldi-(6).jpgkars-valisi-rahmi-dogan-ozel-sporcularla-bir-araya-geldi-(7).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler