Kars Valisi Rahmi Doğan’dan Çağrı

Kars Valisi Rahmi Doğan’dan Çağrı

Kars Valisi Rahmi Doğan, Cazibe Merkeziyle birlikte yatırım yapmaya niyetli olan işadamlarına her fırsatta çağrısını yapıyor.

İşte Vali Doğan’ın çağrısı:

“Serhat şehrimiz Kars tarihindeki en büyük kalkınma hamlesini yapabilecek imkanları Yeni teşvik yasası ve Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Sayın Ahmet Arslan ile birlikte yakalamıştır. Bizde Valilik olarak Kars için ne yapılması gerekiyorsa projeleri tek tek hayata geçirmek için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Bu Serhad şehre ne yapsak azdır. Kars’a gelip yatırım yapacak müteşebbislere, girişimcilere her türlü desteği vereceğimizin sözünü veriyoruz. Kars Valisi olarak her türlü sorunlarının şahsen ben takipçisi olacağım. Sorunları dinlemekten çok çözmek için uğraşacağım. Tüm hemşehrilerimin Kars’ın kalkınması için bir tuğla koyması gerekir. Sorunlarımızı konuşmalıyız, tartışmalıyız, istihdam yaratmalıyız. Devletimizin cazibe merkezleri için vermiş olduğu destekleri en azami şekilde kullanmalıyız. Serhad şehrimize göçü geriye dönük olarak başlatmalıyız.

Doğu ve Güneydoğu Anadolu’da 23 ili kapsayan cazibe merkezlerinin detayları Resmi Gazete’de yayımlandı. Geniş katılımlı bir toplantı ile Cazibe merkezi olmamız neler kazandırıyor bunları konuştuk. SERKA danışmanlarımız, konuyla ilgili yatırımcı ve işadamlarımıza her türlü yardımı yapacaklar. Samimi şekilde yatırım yapmak isteyen yatırımcılar bu fırsatı kaçırmamalıdır. Ayrıca; bu toplantının bir benzerini İstanbul’daki yatırımcı ve işadamlarıyla da yapacağız. Tüm yatırımcıları Kars’a yatırım yapmaya davet ediyorum. kha

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler