Kars Valisi Tepe'den Sevgi Evlerine Ziyaret!

Kars Valisi Tepe'den Sevgi Evlerine Ziyaret!

Kars Valisi Eyüp Tepe, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne bağlı Sevgi Evlerinde kalan kadın ve çocuklarla bir araya geldi.

Kars Valisi Tepe'den Sevgi Evlerine Ziyaret!

Kars Valisi Eyüp Tepe, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne bağlı Sevgi Evlerinde kalan kadın ve çocuklarla bir araya geldi.

Ziyarete Vali Tepe’nin yanı sıra, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü yetkilileri de katıldı. Vali Eyüp Tepe, Sevgi Evlerinde kalan çocuk ve kadınların sıcak ortamda kaldıklarını fakat yine de daha yeni ve modern binalara ihtiyaç olduğunun, bununla ilgili de çalışma yaptıklarını belirtti. Sevgi Evlerinde kalanların bizlere emanet edildiklerini de belirten Vali Tepe, bunun için en iyi şartlarda yaşamlarını devam ettirmeleri ve eğitimlerini tamamlamaları için imkanları seferber etme gayreti içinde olduklarını da ifade etti. Hedeflerinin; bu evlerde kalanları mutlu etmek olduğunu da vurgulayan Vali Tepe, “Önümüzdeki inşaat sezonunda yıkımına başlanılan yetiştirme yurdu binasının yerinde yapılması planlanan 4 adet sevgi evlerinin yapımını burada yapacağız:” dedi.

Vali Tepe ayrıca, ülkemizin gelecekte büyük ve güçlü olmasının; çocuklarımızın, kadınlarımızın, insanlarımızın mutlu olmasına bağlı olduğunu, onlara her şeyden önce sevgiyi, çalışkanlığı ve iyi bir eğitimi vermeyi hedeflediklerini de sözlerine ekledi.

Sevgi Evlerinde çalışanların da amaç içinde olduklarını söyleyerek onlara da teşekkür eden Vali Tepe, sevgi evlerinde kalanlarla bir süre sohbet edip sorunlarını ve isteklerini dinledi

 

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler