Kars Valisi Türker Öksüz, Digor’da inceleme ve ziyaretlerde bulundu

Kars Valisi Türker Öksüz, Digor’da inceleme ve ziyaretlerde bulundu

Kars Valisi Türker Öksüz, bir dizi inceleme ve ziyaretlerde bulunmak üzere Digor’a gitti.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

Digor Kaymakamı Mustafa Güngör tarafından karşılanan Vali Doğan, Kaymakamlığı ziyaret ederek Kaymakam ve Kayyum Belediye Başkanı Mustafa Güngör’den brifing aldı.

Vali Öksüz, daha sonra esnafları ziyaret ederek bir süre sohbet etti. Vali Öksüz, Digor İlçe Jandarma Tabur Komutanlığı ve Digor İlçe Emniyet Müdürlüğünü de ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı. Digor’da şehit aileleriyle de bir araya gelen Vali Öksüz, şehit yakınlarıyla sohbet ederek taleplerini dinlemesinin ardından Digor’dan ayrıldı. 

Vali Türker Öksüz’ün Digor ziyaretine; İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Zafer Yiğit, İl Jandarma Komutanı Osman Kılıç, İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, İl Milli Eğitim Müdürü Gökhan Altun, İl Sağlık Müdürü Zakir Lazoğlu ve İl Tarım ve Orman Müdürü Hüseyin Düzgün eşlik etti.

kars-valisi-turker-oksuz,-digor’da-inceleme-ve-ziyaretlerde-bulundu-(1).jpgkars-valisi-turker-oksuz,-digor’da-inceleme-ve-ziyaretlerde-bulundu-(2).jpgkars-valisi-turker-oksuz,-digor’da-inceleme-ve-ziyaretlerde-bulundu-(3).jpgkars-valisi-turker-oksuz,-digor’da-inceleme-ve-ziyaretlerde-bulundu-(4).jpgkars-valisi-turker-oksuz,-digor’da-inceleme-ve-ziyaretlerde-bulundu-(5).jpgkars-valisi-turker-oksuz,-digor’da-inceleme-ve-ziyaretlerde-bulundu-(6).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler
Digor Haber