Kars Valisi Türker Öksüz, Odatv yazarının yazısını kınadı!

Kars Valisi Türker Öksüz, Odatv yazarının yazısını kınadı!

Kars Valisi Türker Öksüz, Odatv’nin yazarı Salih Seçkin Sevinç’in “Adeta çöp yiyorsunuz” başlıklı yazısına tepki göstererek, kınadı.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

Geçtiğimiz gün Odatv’de yayınlanan Salih Seçkin Sevinç’in “Adeta çöp yiyorsunuz” yazısına Karslılardan çok sayıda tepkiler ve yazıda iddia edilenlerin gerçeği yansıtmadığını açıklayan resmi açıklama Kars İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nden gelmişti.

Yazarın sözde iddialarının gerçeği yansıtmadığını vurgulayan Kars Valisi Türker Öksüz de Kars’ın bunu hak etmediğini söyledi.

Vali Öksüz, geçtiğimiz günlerde ulusal basında Kars ile ilgili bir yorum yapıldığını, yeme-içme tesislerimiz hakkında haksız ve gerçeği yansıtmayan değerlendirmeler yapıldığını kaydederek, “Eksikliklerimiz olabilir kabul ediyoruz ama biz işletmelerimizi daha iyi hale getirmek içinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kars halkı bir kere hakikaten misafirperver, gelen misafirlere insanlara çok cana yakın, güler yüzlü hoşgörülü muamele ediyor. İşletmelerinde de bunu gösteriyorlar. Benim gördüğüm, tespit ettiğim bu yönde. Bundan dolayı Kars halkına ben şükranlarımı sunuyorum. Bu tür ulusal basında çıkan, ilimizin de itibarını zedelemeye dönük haberleri de kınıyorum. Bunu hak etmiyoruz; Kars olarak hızla gelişiyoruz. Daha iyiye gidiyoruz diye düşünüyorum ama bu bizi rehavete düşürmemeli. Biz iyi olmak durumundayız.” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler