Kars Valisi Türker Öksüz, Sarıkamış Şehitlerinin 104. Yılı Anma Programı hazırlıklarını inceledi

Kars Valisi Türker Öksüz, Sarıkamış Şehitlerinin 104. Yılı Anma Programı hazırlıklarını inceledi

Kars Valisi Türker Öksüz, Sarıkamış'ı ziyaret ederek Sarıkamış Şehitlerinin 104. Yılı Anma Programının yapılacağı mekanlarda incelemelerde bulundu.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

Sarıkamış Şehitlerinin 104. Yılı Anma Programı çerçevesinde; kardan şehit heykellerinin yapılacağı alan, 4 Ocak 2019 Cuma günü yapılacak olan meşaleli yürüyüşün yapılacağı meydan ve yürüyüş güzergahı, 5 Ocak 2019 Cumartesi günü Sarıkamış Şehitlerini anma yürüyüşünün yapılacağı güzergah ve 6 Ocak 2019 Pazar günü anma töreninin yapılacağı tören alanında incelemelerde bulunan Vali Öksüz, Sarıkamış Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman ve diğer yetkililerden bilgi aldı. 

Sarıkamış Şehitlerinin 104. Yılı Anma Programının yapılacağı günlerde alınacak güvenlik tedbirleriyle ilgili olarakta İl Jandarma Komutanı Osman Kılıç ve İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik’ten bilgi alan Vali Öksüz, anma töreninin sağlıklı bir şekilde yapılabilmesi için devam eden çalışmaların ve eksiklerin bir an önce bitirilerek hazır hale getirilmesi talimatını verdi.

kars-valisi-turker-oksuz,-sarikamis-sehitlerinin-104.-yili-anma-programi-hazirliklarini-inceledi-(1).jpgkars-valisi-turker-oksuz,-sarikamis-sehitlerinin-104.-yili-anma-programi-hazirliklarini-inceledi-(2).jpgkars-valisi-turker-oksuz,-sarikamis-sehitlerinin-104.-yili-anma-programi-hazirliklarini-inceledi-(5).jpgkars-valisi-turker-oksuz,-sarikamis-sehitlerinin-104.-yili-anma-programi-hazirliklarini-inceledi-(3).jpgkars-valisi-turker-oksuz,-sarikamis-sehitlerinin-104.-yili-anma-programi-hazirliklarini-inceledi-(4).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler