Kars Valisi Türker Öksüz, yeni yıla güvenlik güçleriyle girdi

Kars Valisi Türker Öksüz, yeni yıla güvenlik güçleriyle girdi

Kars Valisi Türker Öksüz, güvenlik güçlerini ziyaret ederek, yeni yıla birlikte girdi.

Volkan KARABAĞ KARS MANŞET 

Vali Öksüz, Kars İl Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç ve İl Jandarma Komutanı Albay Hidayet Arıkan yeni yılı güvenlik güçleriyle geçirdi.

Polis ve jandarma ekiplerince kent genelindeki uygulama noktalarını gezen Vali Öksüz ve beraberindekiler, daha sonra Digor 2. Hudut Bölüğü General Semih Sancar Kışlasını Çevik Kuvvet ve Özel Hareket Müdürlüğünü ziyaret ederek personelin yeni yılını kutladı.

Yeni yıla güvenlik güçleriyle giren Vali Öksüz, gazetecilere yaptığı açıklamada, ““Biz bugün vatandaşlar yılbaşı gecesini huzur ve güven içerisinde geçirsinler diye, yeni bir yıla huzur içerisinde girsinler diye bir takım tedbirler aldık. Toplam bin 963 personelimiz bugün hem ilde, hem jandarma bölgesinde vatandaşımızın huzuru için, güveni için görev yapıyor. Hem sabit kontrol noktalarımızda, hem umuma açık yerlerdeki tedbirlerimiz bugün en etkin şekilde uygulanacak. Yeni yılın ülkemize, milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum, refah içerisinde bir yıl diliyorum.” dedi.

2019 yılının hem ülkemiz hem de şehrimiz için önemli olaylarla geçtiğini ifade eden Vali Öksüz, “2019 yılında şehrimiz ivmelenen bir turizmle, turizmde artık herkesin uğrak noktası olduğu bir şehir haline geldi. Bugün Türkiye’de herkes Kars’ı konuşuyor, herkes Kars’a gitmenin hesabını ve planını yapıyor. Buradaki hem doğal güzellikleri hem tarihi ve kültürel yapıları gezmek, ziyaret etmek istiyor, her geçen gün ziyaretçi sayımız artıyor. Umuyorum ki 2020 yılında ziyaretçi sayımız, turizm gelirimiz daha artar, tarımda, hayvancılıkta, sanayide ve bütün alanlarda arzu ettiğimiz noktalara geliriz. Eğitimde çıtamızı daha yükseklere taşırız, bunun gayreti içerisinde olacağımızı ifade etmek istiyorum. Kars, uzun tarihiyle, kültürel birikimiyle bunu fazlasıyla hak eden bir şehir. Biz 1’nci ligde olmak, her alanda en başta gelen şehirlerden biri olmak yakışır.” diye konuştu.

Vali Öksüz daha sonra İl Güvenlik Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi'ni (GAMER) ziyaret ederek çalışanların yeni yılını kutladı. GAMER hakkında brifing alan Vali Öksüz, personelin yeni yılını kutladı.

kars-valisi-turker-oksuz,-yeni-yila-guvenlik-gucleriyle-girdi-(1).jpgkars-valisi-turker-oksuz,-yeni-yila-guvenlik-gucleriyle-girdi-(2).jpgkars-valisi-turker-oksuz,-yeni-yila-guvenlik-gucleriyle-girdi-(3).jpgkars-valisi-turker-oksuz,-yeni-yila-guvenlik-gucleriyle-girdi-(4).jpgkars-valisi-turker-oksuz,-yeni-yila-guvenlik-gucleriyle-girdi-(5).jpgkars-valisi-turker-oksuz,-yeni-yila-guvenlik-gucleriyle-girdi-(6).jpgkars-valisi-turker-oksuz,-yeni-yila-guvenlik-gucleriyle-girdi-(7).jpgkars-valisi-turker-oksuz,-yeni-yila-guvenlik-gucleriyle-girdi-(8).jpgkars-valisi-turker-oksuz,-yeni-yila-guvenlik-gucleriyle-girdi-(9).jpgkars-valisi-turker-oksuz,-yeni-yila-guvenlik-gucleriyle-girdi-(10).jpgkars-valisi-turker-oksuz,-yeni-yila-guvenlik-gucleriyle-girdi-(11).jpgkars-valisi-turker-oksuz,-yeni-yila-guvenlik-gucleriyle-girdi-(12).jpgkars-valisi-turker-oksuz,-yeni-yila-guvenlik-gucleriyle-girdi-(13).jpgkars-valisi-turker-oksuz,-yeni-yila-guvenlik-gucleriyle-girdi-(14).jpgkars-valisi-turker-oksuz,-yeni-yila-guvenlik-gucleriyle-girdi-(15).jpgkars-valisi-turker-oksuz,-yeni-yila-guvenlik-gucleriyle-girdi-(16).jpgkars-valisi-turker-oksuz,-yeni-yila-guvenlik-gucleriyle-girdi-(17).jpgkars-valisi-turker-oksuz,-yeni-yila-guvenlik-gucleriyle-girdi-(18).jpgkars-valisi-turker-oksuz,-yeni-yila-guvenlik-gucleriyle-girdi-(19).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler