Kars Valisinden Hayırsever Vatandaşa Plaket

Kars Valisinden Hayırsever Vatandaşa Plaket

Kars Valisi Ahmet Kara, hayırsever Latif Aras'ı makamında kabul ederek teşekkür plaketi takdim verdi.

 

Kars Valisi Ahmet Kara, Selim ve Kağızman ilçelerinde yaptırdığı okullarla eğitime büyük destek sağlayan hayırsever Latif Aras’ı makamında kabul ederek yaptırdığı okullar için Karslılar adına teşekkür etti.

Kars Valiliği makamında hayırsever Latif Aras’ı Selim Kaymakamı Mehmet Nebi Kaya ile birlikte ağırlayan Vali Kara, hayırsever Latif Aras’ın yaptırdığı okullardan geleceğin Türkiye’sinde yer alacak önemli kişilerin çıkacağını söyledi.

Vali Kara; “Hayırsever Latif Aras eğitim ve öğretime çok önem veriyor. Bunun için Selim ve Kağızman ilçelerimizde okullar yaptırdı. Bu okullarda okuyan çocuklarımız geleceğin Türkiye’sinde önemli görevlerde yer alacaklar. Buna bütün kalbimle inanıyorum” dedi.

Vali Ahmet Kara daha sonra hayırsever Latif Aras’a Kars’ta eğitime yaptığı yatırımdan dolayı teşekkür ederek plaket verdi.

Aras Ailesi, Kağızman ilçesinde 5 derslikli İzzet Aras İlköğretim Okulu’nu, Selim ilçesinde de 8 derslikli 200 öğrenci kapasiteli Latif Aras Anadolu Lisesi’ni yaptırarak eğitime kazandırmıştı.

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler