Kars Valisinden TRT’ye Ziyaret!

Kars Valisinden TRT’ye Ziyaret!

Kars Valisi Eyüp Tepe, TRT Kars Temsilcisi Bedir Altunok'u Yusufpaşa Mahallesi Merkez Camii karşısı Tan Matbaasındaki Kafkas Haber Ajansı (KHA) merkez bürosunda ziyaret etti.

Kars Valisinden TRT’ye Ziyaret!

Kars Valisi Eyüp Tepe, TRT Kars Temsilcisi Bedir Altunok’u Yusufpaşa Mahallesi Merkez Camii karşısı Tan Matbaasındaki Kafkas Haber Ajansı (KHA) merkez bürosunda ziyaret etti.

Vali Tepe’yi KHA’nın kurucusu, Kars Postası Gazetesi, DHA ve TRT Kars Temsilcisi Bedir Altunok’ karşıladı. Valilik Basın ve Protokol Müdürü Seyit Müçteba Erdem’ın de eşlik ettiği ziyarette Kars’ın sosyal, kültürel ve ekonomik durumu ile turizm ve yerel basının sorunları konuşuldu. Vali Eyüp Tepe, Kars’ın içinde bulunduğu huzur ortamında gazetecilerinde önemli artıları olduğunu söyleyerek, bir kentin huzuru yaşatıyor olmasının o kentin sosyal, kültürel ve ekonomik değerlerinin korunmasıyla mümkün olabileceğini savundu. Bunların ayakta tutulması için de herkesin kendini yaşadığı kentte sorumlu hissetmesinden geçtiğini ifade eden Vali Tepe, Kars’a yatırım anlamında ayrılan ekonomik payları en iyi şekilde değerlendirmeyi amaçladıklarını belirtti. Yeni eğitim-öğretim yılının da yaklaşması nedeniyle eğitim camiasına başarı dileklerini ileten Vali Tepe, eğitimin aksamaması için Valilik olarak gerekli bütün tedbirleri aldıklarını ve imkanları seferber ettiklerini kaydetti.

Yerel basının sorunlarıyla ilgili olarak Vali Tepe, basının her zaman kendini yenilemesi, teknolojik imkanları da en iyi şekilde kullanması gerektiğini vurgulayarak, Kars basınının bunu iyi takip ettiğini ve özellikle de habercilik anlamında kentin huzur ve güvenliği noktasında önemli adımlar attığını kaydederek kentte görev yapan basın mensuplarına duyarlılıklarından dolayı teşekkür etti. Vali Tepe Kafkas Haber Ajansı’nı da objektif habercilik ilkesinden dolayı tebrik etti.

TRT Kars Temsilcisi Bedir Altunok da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bir kentin ekonomik anlamda gelişmesi o kentin huzur ve güvenliği ile ölçülüdür. Eğer kentte huzur ve güvenlik varsa o kente yatırımlarda hız kazanır. Bunun yanında iş istihdamının sağlanması, üretime yönelik yatırımların da yapılması gerekmektedir. İnsan yaşadığı kentte doyarsa o kentten göçmesi düşülemez. Bizlerde gazeteciler olarak sürekli işadamlarına yatırım çağrıları yapmakta ve eksiklik ve noksanlıkları da dikkatlere sunmaktayız. Kars’ın gelişmesi, kalkınması için bir şeyler yapabiliyorsak ne mutlu bize.” dedi. kha

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler