Kars'a Hayvan Figürlü Ankesörler!

Kars'a Hayvan Figürlü Ankesörler!

Türk Telekom Kars İl Müdürlüğü tarafından bir çalışma başlatılarak, Kars’ın işlek caddelerine hayvan figürlü ankesörlü telefon düzenekleri kuruluyor.

Bunlardan ilki bugün Kars’ın en işlek caddelerinden olan Faikbey Caddesi at heykeli karşısında kuruldu. Martı heykeli içerisine yerleştirilen ankesörlü telefon, vatandaşlar tarafından büyük beğeni topladı.

Kars’ta 5 farklı noktaya kurulması planlanan farklı hayvan figürlerinin bulunduğu ikinci ankesörlü telefon ise Kazımpaşa Caddesi’nde yunus heykeli olarak düşünüldü. Kars’ın meşhur lezzetlerinin başında gelen kaz heykelinin de kar yağmasıyla birlikte kurulması bekleniyor.

Kars Telekom İl Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışma hakkında bilgi veren Kars Türk Telekom Ankesörlü Servis Müdürü Yavuz Günay, “Vatandaşlara görsel açıdan daha güzel ankesörlü hizmet vermek amacıyla kentin önemli olan noktasındaki eski kabini kaldırarak, göze daha hoş gelen yapılar koyuyoruz. Bu anlamda önceliği şehrimizin meşhur lezzetlerinin başında gelen kaz heykeline vermeye çalıştık fakat tam olarak kaza benzemese de martı görüntüsü oluşturdu. Türk Telekom Kars Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen bu çalışma doğrultusunda şehir merkezine 5 adet bu şekilde ankesörlü telefon kurulacak. Kazımpaşa Caddesi’ne yunus balığı kurulacak, kazı da Kars’a kar gelip, kaz karı yediğinde inşallah biz de onu getireceğiz ve Kars’a kuracağız.” dedi.

Vatandaşlar ise Türk Telekom’un yapmış olduğu bu yeniliğin görsel açıdan oldukça güzel olduğuna dikkat çekerek, batı illerinde sıkça karşılaşılan bu görselliğin Kars’ta da olmasının hoş olduğunu kaydettiler. Vatandaşlar Kars halkından bu çalışmaya sahip çıkarak destek vermelerini ve bu yapılara sahip çıkmalarını da istediler.

karsa-hayvan-figurlu-ankesorler!-(1).jpgkarsa-hayvan-figurlu-ankesorler!-(2).jpgkarsa-hayvan-figurlu-ankesorler!-(3).jpgkarsa-hayvan-figurlu-ankesorler!-(4).jpg

kha

Önceki ve Sonraki Haberler