Kars’ın genel eğitim durumu değerlendirildi!

Kars’ın genel eğitim durumu değerlendirildi!

Kars’ta 2021-2022 eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte Kars’ın geçmiş yıllara göre genel eğitim durumu değerlendirildi.

Volkan KARABAĞ

İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Acay başkanlığında yapılan 2021-2022 İl Milli Eğitim Komisyonu I. Dönem toplantısına komisyon üyeleri katıldı.

Toplantıda il genelinde başarıyı etkileyen faktörler ve alınması gereken önlemler, başarının artırılması için yapılması gereken çalışmalar, öğrencilerin ders dışı zamanlarını verimli kullanmalarına yönelik tedbirler, veli ve aile eğitimi çalışmaları ile okul-veli ilişkileri, bağımlılıkla mücadelede izlenmesi gereken yöntemler ile rehberlik ve danışmalık faaliyetlerinin değerlendirilmesi görüşüldü.

Acay, il genelinde başarının artırılması için yapılması gereken çalışmaların bir an önce faaliyete geçilmesi, geçmiş yıllara göre iller arası başarıyı artırmak için hep birlikte büyük özen göstermeleri gerektiğini ifade etti.

kars’in-genel-egitim-durumu-degerlendirildi!-(1).jpegkars’in-genel-egitim-durumu-degerlendirildi!-(2).jpegkars’in-genel-egitim-durumu-degerlendirildi!-(3).jpegkars’in-genel-egitim-durumu-degerlendirildi!-(4).jpeg

Önceki ve Sonraki Haberler