“Kars’ın yatırımlarının peşindeyiz”

“Kars’ın yatırımlarının peşindeyiz”

Arslan ve Kılıç, bakanlıklar nezdinde sürekli olarak görüşmelerde ve girişimlerde bulunmak suretiyle Kars ve ilçeleriyle ilgili yatırımların peşinde olduklarını ifade ettiler.

İlimiz ve ilçelerimizdeki yatırımlar hususunda Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile bir görüşme gerçekleştiren Kars milletvekilleri, 65. Dönem Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ile TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Yunus Kılıç, Sarıkamış harekâtı kapsamında yapılacak etkinlikleri konuşup kararlaştırdıklarını, akabinde Kars merkez ve ilçelerindeki bakanlığı ilgilendiren yatırımı bitmiş, devam eden ve proje aşamasında olan işler hakkında görüşmelerde bulunduklarını söylediler.

Aslan ve Kılıç, ziyaretlerinde özellikle Kars şehir stadı, Sarıkamış 100. Yıl öğrenci yurdu ek blok, Digor spor salonu ve sentetik sahası, Susuz gençlik merkezi ve sentetik sahası, Akyaka ve Arpaçay’daki sentetik sahaların yatırım programına alınmasının, ayrıca merkez ve ilçelerde inşaat ve onarımı devam eden birimlerin ek ödenek ihtiyaçlarının görüşüldüğünü ve destek sözü aldıklarını belirtiler.

Bununla beraber yapımı tamamlanmakta olan Sarıkamış gençlik merkezi, Kağızman gençlik merkezi ve Kağızman öğrenci yurdunun açılışı için sayın bakanı davet ettiklerini sözlerine ekleyen Arslan ve Kılıç, Bakan Kasapoğlu’na yakın ilgilileri ve destek sözleri için teşekkür ettiler.

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler