Karslı anne iki çocuğuyla yan yana toprağa verildi

Karslı anne iki çocuğuyla yan yana toprağa verildi

Kocaeli'nin Karamürsel İlçesi sahilinde geçtiğimiz gün cesetleri bulunan anne Derya Erdem (29), 7 yaşındaki Bora Can Erdem ve 9 yaşındaki Türkan Efsun Erdem ile birlikte memleketleri Kars'ın Akyaka ilçe mezarlığında bu akşam saatlerinde yan yana toprağa v

Karslı anne iki çocuğuyla yan yana toprağa verildi

Kocaeli’nin Karamürsel İlçesi sahilinde geçtiğimiz gün cesetleri bulunan anne Derya Erdem (29), 7 yaşındaki Bora Can Erdem ve 9 yaşındaki Türkan Efsun Erdem ile birlikte memleketleri Kars’ın Akyaka ilçe mezarlığında bu akşam saatlerinde yan yana toprağa verildiler.

8 yıldır eşi Asım Erdem’den ayrı Derya Erdem ile 2 çocuğunun cenazeleri bu akşam saatlerinde Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne ait cenaze aracıyla Kars’ın Akyaka ilçesine getirildi. Derya Erdem’in babası Zeki, annesi Hatice Erdem, kızları ve torunlarının cenazelerinin ilçeye getirilmesiyle birlikte gözyaşlarına boğuldular, yakınlarından bazıları ise baygınlık geçirdi. Anne Hatice Karamürsel’de eğitim gören Hacer’in birbirlerine sarılarak ağlamaları görenlerin yüreklerini burktu. Derya Erdem’in eşi Asım Erdem de cenazeyle birlikte geldi. Asım Erdem, Derya Erdem’in babasının elinden tutarak uzun süre ağladı. Cenaze yakınlarının fenalaşması nedeniyle cenazeler evin önünden direkt olarak mezarlığa götürüldü. Burada anne ve çocukları için ayrı ayrı cenaze namazı kılındı ve helallik istendi, ardından da gözyaşları ve dualar eşliğinde yan yana toprağa verildiler.

Karanlıktaki cenaze namazı ve defin işlemlerine binlerce vatandaş katıldı. 

Önceki ve Sonraki Haberler