Karslı Çocuklara Yüzme Havuzu Müjdesi

Karslı Çocuklara Yüzme Havuzu Müjdesi

Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, yaz sıcaklarında süs havuzlarına girerek serinleyen Karslı çocuklara kapalı yüzme havuzu ve spor kompleksi yapacakları müjdesi verdi.

 

 

Başkan Bozkuş, belediyenin yapmış olduğu çalışmaları yerinde incelerken, Karslı hemşehrileriyle de bir araya gelerek yapılan hizmetlere sahip çıkmalarını istedi. 

 

Başkan Bozkuş, yaptığı son incelemede gündeme gelen, yaz aylarında çocukların yüzme havuzlarına girmelerinin tehlike oluşturduğu konusuna, Belediye Meclisinin kapalı yüzme havuzu için gerekli kararı aldığının müjdesini vererek, "9 bin metrekare arsayı Spor İl Genel Müdürlüğü'ne tahsis ettik. Genel müdürlükte gerekli çalışmaları yaparak, kapalı yüzme havuzunu Karsımıza, gençlerimize ve çocuklarımıza kazandıracak ödeneğimiz hazır. 

 

Yenişehir Mahallesi'nde gerçekleşecek kompleks için yer tahsisi yapıldı. İlimiz için çok ciddi bir eksiklikti. Yeni yapılacak stadyum da mevcut alana inşa edilecektir. Bu alanda, antrenman sahaları kapalı spor sahası ve yanında da kapalı yüzme havuzu olacaktır. Netice itibari ile bir spor kompleksine ilimiz kavuşmuş olacak. " şeklinde konuştu. 

 

Diğer taraftan, Başkan Bozkuş, il genelinde mahallelere çocuklar için Oyun parkları, vatandaşlar için spor alanları inşasına başladıklarını, Yenişehir Mahallesi'nde yaptıkları alanda çocukların salıncağa binip, kaydıraktan kayarak eğlendiği zaman zarfında ailenin diğer bireylerinin spor yapabilecekleri aletlerin ve malzemelerin alanlara yerleştirilmeye başlandığını belirtti.

yes.20110822131627..jpg

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler