Karslı Hemşehrimiz  Humay Zengü Beşiktaş Belediye Başkan adayı!

Karslı Hemşehrimiz Humay Zengü Beşiktaş Belediye Başkan adayı!

Uzun yıllardır tekstil sektöründe kendi işini yöneten Karslı Humay Zengü. Evli ve bir çocuk annesi.

Zengü yapmış olduğu açıklama da:

''Uzun yıllardır tekstil sektöründe kendi işimi yönetmekteyim . Evli ve bir çocuk annesiyim. Çocuklarımız için güvenli , bizler için alt yapı hizmetleri kusursuz işleyen huzurlu ve mutlu yaşayabileceğimiz bir Beşiktaş için karşınızdayım.

Geçmiş dönemlerdeki başarılı icraatları ve güven veren siyasi duruşu sebebiyle vizyonuna güvendiğim Sayın ALİ BABACAN ‘IN genel başkanlığını yürütmüş olduğu DEMOKRASİ VE ATILIM PARTİSİ (DEVA)çatısı altında bir süredir görev alıyorum.

Genel başkanımız ,parti yöneticilerimiz ve ilçe başkanımızın desteği ile doğup büyüdüğüm yer olan Beşiktaşa ilçe oluşundan bu yana İLK KADIN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI olma gururunu yaşattığı için ayrıca müteşekkirim , semtime hizmet etmek ve yeni projeler üreterek katkı sağlama fikri beni çok heyecanlandırıyor. Beşiktaş’ta ilk defa kadın aday olarak beklentinin üzerine çıkacağımı düşünüyorum. Beşiktaş’ımızı komşularımla birlikte bütüncül bir anlayışla yönetmek istiyor, kapalı kapılar arkasında değil sokaklarda ulaşılabilir olmak ilk hedefim. Çağdaş Beşiktaş’ımıza Atatürk ilkelerine bağlı, çağdaş , laik kadın aday olarak desteklerinizi bekliyorum.'' dedi.

foto.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Önceki ve Sonraki Haberler