Karslı mühendis Kadir Özer son yolculuğuna uğurlandı

Karslı mühendis Kadir Özer son yolculuğuna uğurlandı

Vefat eden abisinin ismini taşıyan ve meydana gelen göçükte hayatını kaybeden Karslı maden mühendisi Kadir Özer son yolculuğuna uğurlandı. Arpaçay Kaymakamı Muhammed Burak Akköz, Özer’in ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

1,5 yıl önce mühendis olarak göreve başladığı öğrenilen Kadir Özer'in cenazesi, yakınları tarafından uçakla Kars'a getirildi.

Karayoluyla Arpaçay ilçesine bağlı Büyük Çatma Köyü'ne götürülen genç mühendis için baba evinde helallik alındı. Nermin-İsa Özer çiftinin 5 çocuğundan en küçüğü olan mühendise 31 yıl önce vefat eden ağabeyi Kadir'in isninin verildiği bildirildi. Aşık İlhami Demir Kültür Merkezi'nde kılınan cenaze namazına genç mühendisin ailesi, yakınları ve vatandaşlar katıldı. Kılınan namaz sonrası mühendis Kadir Özer'in cenazesi köy mezarlığında toprağa verildi. Cenaze namazı sonrası İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Gökhan Gülveren ile birlikte taziye evine gelen Arpaçay Kaymakamı Muhammed Burak Akköz, merhum Kadir Özer’in ailesine başsağlığı diledi. Ailenin ihtiyaçları ile ilgili talimat veren Akköz daha sonra taziye evinden ayrıldı.

d16b6d5b-df25-4d58-a286-f71bbd559ac5.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Önceki ve Sonraki Haberler