Karslıların Artık Çıldır'da Bir Evi Var

Karslıların Artık Çıldır'da Bir Evi Var

Çıldır Gölüne Kars Valisi Rahmi Doğan’ın talimatıyla yaptırılan “Kütük Ev” bitme aşamasına geldi.

Ercüment DAŞDELEN / KARS MANŞET

Kars Valisi Rahmi Doğan, Çıldır Gölü’ne sosyal tesisler yapılması projesini Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’a iletmesi üzerine Bakan Arslan’da, Vali Doğan’ın projesini destekleyerek, Çıldır Gölü’ne iskele yapılması ve gezi teknesi tahsis edilmesi için talimat vermişti.

Kars Valisi Rahmi Doğan, Türkiye’nin en büyük göllerinden birisi olan Çıldır Gölü’ne iskele yapacaklarını, vatandaşların gölün üzerinde gezebilmeleri için gezi teknesi tahsis edeceklerini ve ‘kütük ev’ yapacaklarını söylemişti.

Çıldır Gölüne yapılan “kütük ev” bitme aşamasına geldi. Bittiği zaman Çıldır Gölüne ayrı bir hava katacak olan kütük ev turizme de katkı sunacak. 

Vali Rahmi Doğan’da çalışmaları yakından takip ederek bilgiler alıyor. Hizmete sokulması planlanan “kütük ev” butik otel olarak kullanılacak.

Kars Valisi Rahmi Doğan, sosyal paylaşım sitesinden yaptığı paylaşımda “Kars'lı hemşehrilerimin Çıldır'da artık bir evleri var” dedi.

Vali Doğan, Çıldır gölünün turizmden hak ettiği payı alması için hiç bir fedakarlıktan kaçınmıyor.

karslilarin-artik-cildirda-bir-evi-var-(1).jpgkarslilarin-artik-cildirda-bir-evi-var-(2).jpgkarslilarin-artik-cildirda-bir-evi-var-(3).jpgkarslilarin-artik-cildirda-bir-evi-var-(4).jpgkarslilarin-artik-cildirda-bir-evi-var-(5).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler