Karslıların Başkan Sevgisi

Karslıların Başkan Sevgisi

Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, vatandaşların ilgi odağı oldu.

 

Göreve başladığı günden itibaren vatandaşların menfaatlerini ön planda tutan ve onların haklarının adeta savunucu olan Başkan Nevzat Bozkuş’un katıldığı halk toplantılarına vatandaşlarında ilgisi arttı.

 Haftada 2 gün vatandaşlar ile bir araya gelen Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, kendisine sorunlarını ileten vatandaşların sorunlarını çözerek onlara yardımcı oluyor.

 Önce vatandaşlar diyen Başkan Bozkuş; “Biz onların sayesinde oturduğumuz makamda bulunuyoruz. Onlar bizlere güvendi ve göreve getirdi. Bizde belediye hizmetlerinin yanı sıra vatandaşların sorun ve sıkıntılarına eğilerek onları çözümü ulaştırmak için kendimizi sorumlu görüyoruz” dedi.

 Halk günlerinde özellikle bayanların ilgi odağı haline Başkan Bozkuş, eli öpülesi annelerinin başlarının tacı olduğunu söyledi.

 Bozkuş; “Biz her zaman Karslıların yanında ve emrindeyiz. Öncelikle onların sorun, sıkıntı ve istekleri öncelikli işlerimizin başında geliyor. Biz onlara yardımcı olmak zorundayız. Bizlere gelen her vatandaşın ayrım yapılmaksızın, hangi siyasi partiye mensup olursa olsun sorunu çözüyoruz. Biz hiçbir zaman siyasi ayrım yapmadık. Bizlere oy veren veya oy vermeyen vatandaş ayrımına gitmedik. Biz onlara insan oldukları için yardımcı olduk. İnsana insanca davranmamız gerekiyor. Bu bizim en büyük görevimizdir. İşte burada görüyorsunuz özellikle annelerimiz, kardeşlerimiz, bacılarımız benimle görüşmeyi tercih ediyorlar. Sorunlarını direk bana aktarıyorlar. Bu da beni ziyadesiyle memnun ediyor. Onlar baş tacımız. Onların sorun, sıkıntı, ihtiyaçlarını gidermek, bunun yanı sıra onların menfaatlerini korumak kollamak bizlerin görevidir” diye konuştu.

KARS’I VE KARSLILARI ÖNEMSİYORUZ

 Yapılan hizmetlerin yaşanabilir bir kent anlayışıyla yaptıklarını ifade eden Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş; “Göreve talip olarken, Karslılara bizlere inandı ve destek verdi. Bizi Belediye Başkanlığı makamına getirdi. Bunun için bizim öncelikli işimiz Kars ve Karslılardır. Biz onları önemsiyoruz. Onların bize verdiği destek ile şehrimizi adeta yeniden imar ettik. Kent merkezinde her tarafta çalışma yapıyoruz. Bunları değerli hemşehrilerimiz görüyor. Biz yıllarca yapılmayanları yaptık. Hiçbir zaman göz boyamadık. Bizim kitabımızda yetimin, tüyü bitememiş yetimlerin hakkını çar-çur etmek yazmaz. Biz yaptığımız işlerin kalıcı olmasına dikkat ediyoruz. Onun için ince eleyip, sık dokuyoruz. Karslılar bize hizmet için görev verdi. Bizde Karslıları en güzel hizmetleri veriyoruz. Çok kısa bir zamanda Kars çok değişecek. Kars’ın çehresi değişecek. Bu değişimi hep birlikte göreceğiz. Yeterki sağ duylu vatandaşlarımız yapılan hizmetlere sahip çıksın ve onu sahiplensin” şeklinde konuştu.

 Belediye düzenlenen halk günlerinin yanı sıra mahalle ve sokaklara çıkarak vatandaşları evlerinde ziyaret eden Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş’a her geçen gün vatandaşların ilgisi de artıyor. Vatandaşlar ile bire bir konuşan Bozkuş, onların haklı eleştirilerini saygı ile karşılıyor. 

 Başkan Nevzat Bozkuş’a iletilen sorunlar arasında, dershane parası, elektrik borcu, ilaç parası, kaldırım, su, yol ve ev kirası da yer alıyor.

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler