KARSOD, Kars Halkının Hizmetinde!

KARSOD, Kars Halkının Hizmetinde!

‘Demokrasi Nöbeti’nin 6’ncı gününde , Kars Oteller ve Lokantalar Derneği (KARSOD) Turizm Birliği üyesi Kale Otel ve Kars Park Otel sponsorluğunda Kars halkına çorba ikramı yapıldı.

Volkan KARABAĞ / karsmanset.com

15 Temmuz gecesi hain terör örgütü FETÖ tarafından yapılmak istenen darbe girişimine siper olarak püskürten Kars halkı ‘Demokrasi Nöbeti’ne devam ederken, Kars Oteller ve Lokantalar Derneği (KARSOD) Turizm Birliği de Kars halkına hizmet etmeye devam ediyor.

Kale Otel ve Kars Park Otel Genel Müdürü İsmail Meriç, gazetecilere yaptığı açıklamasında, “Ülkemizin içinden geçtiği bu hassas dönemde bizde özellikle KARSOD Turizm Birliği üye işletmeleri olarak üzerimize düşeni yapma kararı aldık. Kale Otel ve Kars Park Otel sponsorluğu kapsamına bu akşam ‘Demokrasi Nöbeti’ne gelen vatandaşlarımıza çorba dağıtma kararı aldık. Bugün biz dağıtıyoruz yarın ve ertesi gün inşallah diğer üye işletmelerimiz sırayla üzerine düşen görevi yerine getirecekler.” dedi.

Kars Oteller ve Lokantalar Derneği (KARSOD) Başkanı Halit Özer ise, ülkemizde haince düzenlenen tuzağa vatandaşlarımızın düşmemesi adına bütün yurttaşlarımız ve vatandaşlarımızın özellikle sağduyulu olanları ile birlikte sahalarda olduklarını belirtti. Başkan Özer konuşmasını şöyle sürdürdü: “Bizlerde burada ‘Demokrasi Nöbeti’ tutan değerli Kars halkımız ile beraberiz. Tabi karınca kararınca bizlerde elimizden geldiği kadarı ile bütün KARSOD Turizm Birliği İşletme Üyelerimiz ile birlikte sırasıyla kısmi gıda dağıtımı yapıyoruz. Bugün Büyük Kale Otel ve Kars Park Otel çorba dağıtımı yapıyor. Daha sonra diğer üye işletmelerimiz ve vatandaşlarımız ile birlikte sabahlara kadar burada ‘Demokrasi Nöbeti’ni tutarak bizde kendimizce desteklerimizi sunacağız.” 

karsod,-kars-halkinin-hizmetinde!-(1).jpgkarsod,-kars-halkinin-hizmetinde!-(2).jpgkarsod,-kars-halkinin-hizmetinde!-(3).jpgkarsod,-kars-halkinin-hizmetinde!-(5).jpgkarsod,-kars-halkinin-hizmetinde!-(4).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler