Karsspor :1 - Sivas 4 Eylül Belediyespor : 2

Karsspor :1 - Sivas 4 Eylül Belediyespor : 2

Spor Toto 3.Lig 2.Grup'ta 3 hafta da Karsspor Sivas 4 Eylül Belediyespor karşılaşması orta saha hakemi Taner Ağıç tarafından katledildi 3 Ligde 3 hafta Karsspor sahasında Sivas 4 Eylül Belediyespor karşılaşması bugün Kars Şehir Stadyumunda oynandı.

 

Yapılan karşılaşmada sarı ve kırmızı kartlar havada uçuştu Karsspor bugün kendi sahasında yaptığı karşılaşmada kendi sahasında Sivas 4 Eylül Belediyespora 2-1 yenildi. Ancak karşılaşmada hakemin Karsspora karşı tutumu seyirci kadar sporcuları da çileden çıkarttı.

Maça hızlı başlayan Karsspor rakip takım futbolcularını değil orta saha hakemini bir türlü geçemediler . İlk yarısı 1-1 biten maçta sahada 9 kişli ile mücadele eden Karsspor  rakip takımın ve hakemin baskısı sonrası verilen penaltıyla karşılaşmayı 2-1 kaybetti.

Maç sonrası futbolcular hakem Taner Ağıcı futbol federasyonu temsilcilerine şikayet ettiler .Gözlemci ile konuşan futbolcular soyunma odasına gitmesini söyleyen takım arkadaşları güvenlik önlemi alan polislerle tartıştı.Polisle tartışan Karsspor futbolcuları gözaltına alınarak Asayiş Şube Müdürlüğüne götürüldüler.

yes.20110911204804..jpg    yes.20110911204852..jpg

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler