Karsspor Kepezi Bekliyor

Karsspor Kepezi Bekliyor

Karsspor kendi saha ve seyircisi önünde Pazar günü konuk edeceği Kepez Belediyespor karşılaşması hazırlıklarını tamamlayarak meç saatini beklemeye başladı.

Grubunda aldığı başarılı sonuçlarla bir anda dikkatleri üzerine çeken Yeşil beyazlı ekip, Kepez maçını kazanarak yoluna devam etmek istiyor.
Hafta içerisinde Teknik Direktör Mesut Demir, nezaretinde çalışmalarını sürdüren Karssporlu futbolcular bugün yapılan antrenmandan hazırlıklarını tamamladı.
Teknik Direktör Mesut Demir; “İyi bir atmosfer yakaladık. Üst üste aldığımız başarılı sonuçlar bizleri daha da hırslandırdı. Şuan her şey yolunda sadece Oyak karşılaşmasında kırmızı kart görerek cezalı duruma düşen İslam Altunkan dışında eksiğimiz yok. Biz Kepez maçını alarak yolumuza devam etmek istiyoruz” dedi.
KEPEZ BELEDİYESPOR’UNDA PUANA İHTİYACI VAR
Karsspor'un her maçının çok zor ve final havasında geçeceğine dikkat çeken Yeşil Beyazlı ekibin başarılı Teknik Direktör Mesut Demir; “Kepez Belediyespor’un da puana ihtiyacı var. Futbolcularıma bu maçın önemini defalarca anlattım. Onlarda bunun bilincindeler. Rakip gol için üzerimize gelecek. Rakibin arkada bıraktığı boşluğu iyi değerlendirerek gol yollarında etkili olacağız. Taraftarlarımızın desteğiyle bu karşılaşmadan 3 puan alarak gülen taraf biz olacağız” diye konuştu.
Kars Atatürk Stadında yapılan çalışma düz koşu ile başladı. İstasyon çalışmasıyla son buldu. Daha sonra takım ikiye bölünerek Kepez karşılaşmasının provası yapıldı. Karsspor’un forvet oyuncuları karşılaşmada yaptıkları güzel hareket ve attıkları gollerle taraftarları coşturdu.
Kars Atatürk Stadında Karsspor Kepez Belediyespor karşılaşmasını Hüseyin Altıntaş, Özgün Karakoçlu ve İ.Çağlar Uyarcan hakem üçlüsü yönetecek. Karşılaşmanın başlama saati 13.30.

Önceki ve Sonraki Haberler