KARSSPOR, PURSAKSPOR MAÇI ÖNCESİ SON HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI

KARSSPOR, PURSAKSPOR MAÇI ÖNCESİ SON HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI

TFF 2. Liginde mücadele eden Karsspor, Pazar günü oynayacağı Pursaklarspor maçı için Ankara'da son hazırlıklarını bitirerek maç saatini bekliyor.Karsspor Teknik Direktörü Haluk Şahin, karşılaşmadan galip ayrılmaktan başka şanslarının olmadığını söyledi.

Teknik Direktör Şahin, "Lige önceki hafta oynana karşılaşmalar sonucunda 50 puanla Pursaklarspor’un üzerinde yer aldık. Ama bu karşılaşmada mutlak suretle galip ayrılmak zorundayız. Bu maç kader maçımız diyebilirim. Karsspor ligde kalmalıdır. Bunun sporcularımızda bilincindedir. Varımızı yoğumuz sahaya koyacağız. Karşılaşama sonrasında ligde kalan takım biz olacağımıza inanıyorum” dedi.

Teknik patron Haluk Şahin, Karsspor’un ligde şuan ki konumu hak etmediğini belirtti.

Şahin, “Karsspor’un daha iyi yerlerde olması gerekiyordu. Ama olmadı yapılan hatalar, boşluklar, kendi sahamızda kaybedilen puanlar takımın alt sıralarda yer almasında etken oldu. Artık bunların arkasına sığınmanın bir anlamı yok. Biz Pursaklar karşılaşmasından galip ayrılmanın hesaplarını yapıyoruz. Çok zor bir maç olacak iki takımdan biri ligde kalacak. Ama bu maçta sakin olan, sinirlerine hakim olan takım karşılaşamadan galip ayrılacaktır. Rakibimize beraberlikte yetiyor. Onun için onlar oyunu soğutmanın hesabını yapacaklar. Bizde rakibimizin üzerine şuursuz bir şekilde saldırmayacağız. Ama BUGSAŞ spora deplasmanda 2 gol atan ve son dakikalarda penaltı kaçıran Karsspor’un Pursaklar’ıda geçeceğine inanıyorum” diye konuştu.

TARAFTARLAR ANKARA’YA HAREKET ETTİ

Karsspor deplasmanda kader maçına çıkarken taraftarlar otobüslerle Ankara’ya hareket etti. Karşılaşma öncesinde Kars Belediye Başkanlığı ve Karsspor Kulüp Başkanı Ekrem Demir 3 otobüs kiralayarak taraftarları Ankara’ya götürdü.

Karsspor Pursaklar karşılaşması sonrasında bir takım 2. Lige veda edecek. Her türlü galibiyet ve beraberliğin ev sahibi takımı yaradığı karşılaşmadan Karsspor’un mutlak süratle galip ayrılması gerekiyor. Beraberlik halinde Karsspor 2. Lige veda ediyor.

Önceki ve Sonraki Haberler