Karsspor'da Hazırlıklar Devam Ediyor

Karsspor'da Hazırlıklar Devam Ediyor

Spor Toto 3. Lig, 2. Grup takımlarından Karsspor deplasmanda oynayacağı Kepez Belediyespor karşılaşması hazırlıklarını Teknik Direktör Bülent Topuzoğlu nezaretinde sürdürüyor.

 

Üst üste aldı kötü sonuçlarla taraftarlarını üzen yeşil beyazlı ekip, hafta sonu Oyak Renualtspor karşılaşmasında aldığı galibiyetin ardından hafta sonuda deplasmanda oynayacağı Kepez Belediyespor karşılşamasından galip ayrılarak çıkışa geçmenin hesaplarını yapıyor.

Teknik Direktörü Bülent Topuzoğlu, Karsspor’un çok iyi bir takım olduğunu, ancak bir türlü bekledikleri oyunu sahaya yansıtamadıklarını söyledi.

Topuzoğlu; “Üst üste aldığımız kötü sonuçlar taraftarlarımız gibi bizleride çok üzdü. Karsspor kalite futbolculardan oluşuyor. Ama bazen istediğiniz sonuçları alamıyorsunuz. Oyak maçında kötü gidişe dur dedik. Haftayı 3 puanla kapatmasını bildik. Karsspor’un ilerleyen haftalarda gerçek performasını herkes görecek” dedi.

 

Teknik Patron Topuzoğlu; “Çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Futbolcuların morelleri çok iyi. Aldığımız galibiyet moral oldu. Kepez karşılşaması bizim için çok önemli. Bu karşılşamadan galip ayrılmak istiyoruz. Hazırlıklarımız bu doğrultuda devam ediyor. Futbolcularıma güveniyorum. Karsspor hak ettiği yerde yerini alacaktır” diye konuştu.

Kars Atatürk Stadında hazırlıklarına devam eden Karsspor’da sakat ve cezalı sporcu bulunmuyor. Hazırlıklarını sürdüren Karsspor’da hedef Kepez karşılşamasından galibiyetle ayrılmak.

 

yes.20110927155314..jpg

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler