Karsspor’da teknik direktör değişti

Karsspor’da teknik direktör değişti

Karsspor'un yeni teknik direktöre Haluk Seçkin

Karsspor Kulübü yöneticisi ve basın sözcüsü Yargıç Harmankaya, Karsspor Kulübünün Teknik Direktörü Aydın Yavuz, yardımcı Antrenörü Mehmet Aras ve kaleci antrenörü Şakir Ertan Şahinkaya ile yollarını ayırdıklarını belirtti.

Harmankaya, Ankaraspor’u şampiyon yaparak birinci lige çıkaran, Ankara bölgesine kayıtlı, Giresunspor, Ankaraspor, Şekerspor, Gümüşhanespor, Maraşspor Urfaspor, Ankara Demirspor gibi kulüpleri çalıştıran 2. Lig A ve B kategorisinde görev yapmış Haluk Seçkin ile anlaşmaya vardıklarını söyledi.

Ayrıca, yardımcı Antrenör Elvan Milağ, kaleci Antrenörü Nurettin Kabalak ile de 30 Mayıs 2010 tarihine kadar anlaşma yaptıklarını ifade eden Harmankaya, Nurettin Kabalak’ın ve Elvan Mirağ’ın tesislere gelerek bugün takımın başında antremana çıktıklarını vurguladı.

Bu değişikliklerle ilgili açıklama yapan Harmankaya, “Amacımız teknik kadroyu daha da güçlendirerek Karsspor’un önünü açmaktır. Giden teknik heyet ile hiçbir problem yaşamadık. Karşılıklı anlaşmaya varılarak sözleşmeleri fesh ettik. Hedefimiz; bu sezon ligde kalarak önümüzdeki sezon Bank Asya Liginde mücadele etmektir.” dedi.

Yeni teknik direktör Haluk Seçkin yarın (Pazartesi) Kars’a gelelerek takım ile antremanlara çıkacak.

Önceki ve Sonraki Haberler