Kars'ta 18 Tavuk Bir Horoz Karakolluk Oldu

Kars'ta 18 Tavuk Bir Horoz Karakolluk Oldu

Kars'ta, dün akşam saatlerinde Kazım Paşa Karakolu sıra dışı bir olaya ev sahipliği yaptı.

 

Bu sıra dışı olayın başkahramanlarını görenler şaşkınlıktan dona kaldı. Çünkü karakolun önüne yanaşan polis aracından çıkarılarak karton kutularla karakola getirilenler suçlu değil, suçluların elinden kurtarılan tavuklardı.

Taşlı Harman Caddesi civarından çalınan tavuklar, sahibinin şikâyeti üzerine polis tarafından araştırılarak Sinan Şamil Sam Caddesi civarında bulundu. Tavukları, kaçan hırsızların elinden kurtaran ve tek tek yakalayarak karton kutulara koyan polisler, insan güvenliğini haricinde tüm canlıların güvenliği için hizmet verdiklerini bir kez daha ispat ederken, diğer yanda yer bulamayınca karakola getirmek zorunda kaldıkları için zor anlar yaşadılar.

 

KARAKOLDA YUMURTLAYARAK TEŞEKKÜR ETTİLER!

 

Karakolun zemin katında bulunan banyoya doldurulan 18 tavuk ve 1 horoz sahibine ulaşana kadar karakolda misafir edildiler. Ertesi gün karakola gelen ve isim vermek istemeyen sahibi tavuklarını alarak karakoldan ayrıldı. Tavuklardan geriye ise, sabah erken saatlerde misafir edildikleri yerde bulunan yumurtalar oldu. Vefalı tavuklar, kendilerine yapılan bu iyiliğe yumurtlayarak teşekkür etmek istemişlerdi!!!



Murat Taşdemirci

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler