Kars'ta 3 Kilo 121 Gram Esrar Ele Geçirildi!

Kars'ta 3 Kilo 121 Gram Esrar Ele Geçirildi!

Kars Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğünce Kars'ta 2 aydır sürdürülen soruşturma kapsamında 8 ayrı yakalamada 3 Kilo 121 Gram esrar ele geçirildi.

Kars Emniyet Müdürlüğü tarafından bir basısn açıklaması yapılarak; 

"Emniyet Müdürlüğümüz Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğünce İlimizde uyuşturucu madde ticareti yapan şahısların deşifresi ve suç unsurlarıyla birlikte ele geçirilmesi amacıyla Kars Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde 2 aydır sürdürülen soruşturma kapsamında 8 ayrı yakalamada 2,2 kilogramı saman yüklü kamyondan olmak üzere toplam 3 kilo 117 gram Kubar Esrar, 2 gram Toz Esrar ve 2 gram Reçine Esrar ele geçirilmiştir.

Söz konusu çalışmanın sonlandırılmasına yönelik olarak 07.10.2015 tarihinde ilimizde çeşitli adreslere eş zamanlı operasyon yapılmıştır. İfadeleri alındıktan sonra adli makamlara sevk edilen 6 şüpheli 08.10.2015 günü tutuklanmış olup soruşturma kapsamında T.O, K.A, O.K, E.A, F.G, E.E ve V.A isimli toplam 7 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderilmiştir.

Uyuşturucu ticareti yapan, toplum sağlığına ve gençlerimize zarar veren zehir tacirleriyle mücadelemizin kesintisiz olarak devam edeceği,

Kamuoyuna saygılarımızla duyurulur." denildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler