Kars’ta 45 öğretmene ödül verildi!

Kars’ta 45 öğretmene ödül verildi!

eTwinning Kalite Etiketi Takdim töreninde İl Müdürü Aydın Acay tarafından 45 öğretmene ödülleri takdim edildi.

Volkan KARABAĞ

İlimizde 2021 yılında yürüttükleri eTwinning projeleriyle kalite etiketine layık görülen 45 öğretmene belgeleri törenle takdim edildi. eTwinning projeleri okul öncesinden liseye kadar her kademede, tüm okul türlerinde, her branştan öğretmenlerin yürütebildikleri ders kazanımı odaklı, işbirlikçi ve teknoloji entegreli projelerdir. Öğrencileriyle eTwinning projeleri yürüten öğretmenler proje bitiminde ulusal kalite etiketine başvururlar. Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü Ulusal Destek Servisi tarafından değerlendirilip puanlandırılan bu projeler gerekli kriterleri sağlamaları durumunda Ulusal Kalite Etiketi almaya hak kazanırlar. Ulusal Kalite Etiketine layık görülen bu projelerin 3’te 1’i en üst puanlı projeden başlanarak merkezi Brüksel’de bulunan Merkezi Destek Servisine Avrupa Kalite Etiketi için önerilir. Merkezi destek servisi tarafından incelenen projeler yine gerekli kriterleri karşılamaları durumunda Avrupa Kalite etiketi ile ödüllendirilir.

eTwinning Kalite Etiketleri bir projenin Avrupa standartlarında olduğunu tescilleyen belgelerdir. 2021 yılında ilimizde yürütülen 45 proje ulusal kalite etiketine, 13 proje ise Avrupa kalite etiketine layık görüldü.

İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Acay, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Harun Yenice, Şube Müdürü Bülent Bulut, İlçe Milli Eğitim Müdürleri, Kars eTwinning İl Koordinatörü Sevinç Özdemir ve öğretmenlerin katıldığı eTwinning Kalite Etiketi Takdim Töreni, konuşmalar, müzik dinletisi, öğretmenlere etiketlerin, okul müdürlerine okul levhalarının büyük bir coşkuyla teslim edilmesi ve ardından eTwinning örnek sergilerin gezilmesiyle sona erdi.

kars’ta-45-ogretmene-odul-verildi!.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler