Kars'ta 5 Ayrı Hırsızlık Yapan Şahıs Tutuklandı

Kars'ta 5 Ayrı Hırsızlık Yapan Şahıs Tutuklandı

Kars'ta 5 ayrı işyerinden ve kurumdan hırsızlık yapan bir şüpheli şahıs ve bu şahsın çaldığı malzemeleri satın alan 5 şahıs yakalanarak hakim karşısına çıktı.

Kars İl Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği görevlilerimizce 01.01.2018 ile 20.01.2018 tarihleri arasında il merkezinde muhtelif adreslerde meydana gelen 5 (beş) ayrı işyerinden ve kurumdan nitelikli hırsızlık olayları ile ilgili çalışmalar yaparak olayları kimlik bilgileri tespit edilen 1 şahsın gerçekleştirdiği tespit etti. Geçtiğimiz gün eş zamanlı operasyonlar düzenleyerek şahıs görevliler tarafından yakalandı.

Ekipler tarafından olaylarla ilgili yapılan detaylı araştırmalar neticesinde bu şahsın çalmış olduğu malzemeleri satın alan 5 şahsın da kimlikleri tespit edil ve yapılan operasyonlarla şahıslar çalıntı malzemeler ile birlikte aynı gün yakalanarak gözaltına alındı.

Şüphelilerden ele geçirilen çalıntı malzemeler sahipleri bulunarak  teslim edildi. Haklarında Suç Eşyasının Satın Alınması veya Kabul Edilmesi suçundan işlem yapılan 5 şahıs tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, 5 ayrı hırsızlık olayının faili olan 1 şüpheli şahıs ise sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Konu ile ilgili Kars Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "Halkımızın güven ve huzur ortamına kast eden, suç ve suçlularla mücadelemiz demokratik hukuk kurallarından taviz vermeksizin geçmişte olduğu gibi bundan sonrada büyük bir azim ve kararlılıkla devam edecektir." denildi.

karsta-5-ayri-hirsizlik-yapan-sahis-tutuklandi-(3).jpgkarsta-5-ayri-hirsizlik-yapan-sahis-tutuklandi-(2).jpgkarsta-5-ayri-hirsizlik-yapan-sahis-tutuklandi-(1).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler