Kars'ta 7 Bin 500 Paket Kaçak Sigara Ele Geçirildi

Kars'ta 7 Bin 500 Paket Kaçak Sigara Ele Geçirildi

Kars İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmada 7 bin 500 paket kaçak sigara ele geçirildi.

Kars İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Kars'ta meydana gelen Kaçakçılık Suçlarının önlenmesine yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Akşam saatlerinde Kars Bölge Trafik Şube Müdürlüğü önünde yapılan kontroller esnasında içerisinde 2 erkek şahsın bulunduğu bir araç görevlilerce durduruldu. Alınan arama kararına istinaden araç içerisinde yapılan aramada aracın arka kabin kısmında elektrik süpürgesi ve tencere kolileri içerisine saklanılmış vaziyette çeşitli markalara ait olan toplamda 7 bin 500 Paket Kaçak Sigara ele geçirildi.

Şüpheli şahıslar alınan ifadelerinin ardından Nöbetçi Cumhuriyet Savcısının talimatı üzerine Şube Müdürlüğünden serbest bırakıldı.

Konu ile ilgili Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, "Halkımızın güven ve huzur ortamını yönelik olarak, suç ve suçluyla mücadelemiz demokratik hukuk kurallarından taviz vermeksizin geçmişte olduğu gibi bundan sonrada büyük bir hassasiyetle devam edecektir." denildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler