Kars'ta 8 Mart Dünya Kadınlar Günü...

Kars'ta 8 Mart Dünya Kadınlar Günü...

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Kars Belediye Başkanlığı'nca kadınlara yönelik düzenlenen programa Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nin eşi Fatma Güllüce de katıldı.

Kars'ta 8 Mart Dünya Kadınlar Günü...


8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Kars Belediye Başkanlığı’nca kadınlara yönelik düzenlenen programa Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin eşi Fatma Güllüce de katıldı. Güllüce, Karslı Kadınların Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı. 


Kars Belediye Başkanlığı’nca Turgut Reis Düğün Salonu’nda düzenlenen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Programı’na katılan kadınlar gönüllerince eğlendi. Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin eşi Fatma Güllüce, Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş ile eşi Nurhayat Bozkuş’un da katıldığı programda kadınlar halay çekti, gönüllerince eğlendi.


Başkan Nevzat Bozkuş, bütün masaları tek tek gezerek kadınların gününü kutladı. Bozkuş, kadınlara birer karanfil verdi. Burada bir araya gelen kadınlara seslenen Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, AK Parti hükümetinin kadınların sorunlarının çözümü noktasında kalıcı kararlar aldığını söyledi. Başkan Bozkuş, “Bizim hükümetimiz döneminde özellikle kadınlarımızın sadece bir günde anmak için bir araya toplanmıyoruz. Biz kadınlarımızın sorunlarına kalıcı çözümler bulmak için hükümetimizin kabilesi olan Bakanlar Kurulu’nda gerçekten yasal düzenlemeler yapıldı. Başta şiddete maruz kalan analarımız, bacılarımızla ilgili gerekli yasal önlemler alındı. Arkasından da Türkiye’nin genel sorunu olan özellikle annelerimizin, bacılarımızın ciğerini yakan işsizliğe yönelik ve çözüm sürecine yönelik gerçekten hükümetimiz ve devletimiz kalıcı çözümler ürettiler. Bizde Kars Belediyesi olarak kalıcı çözümlerden yana olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Dünya Kadınlar Gününü ve sizlerin siz değerli bacılarımızın, annelerimizin, kardeşlerimizin bu güzel gününü en iyi duygularımla kutluyor, hepinizi saygı ile sevgi ile selamlıyorum” dedi.


Daha sonra söz alan Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin eşi Fatma Güllüce, Karslı olduğunu belirtti. Bayan Güllüce, “Güzel şehrin güzel hanım efendileri, şehrimin diyorum. Bende bu şehirli olduğum için diyorum. Bende Karslıyım şu anda bu anlamlı günde sizlerle beraber olmaktan dolayı çok çok mutluyum. Tekrar hepinizin bu anlamlı gününü kutluyorum. Allah her gününü böyle neşeli, mutlu, sağlıklı, sorunları çözülmüş olarak bana görmeyi nasip etsin. Allah’a emanet olun” diye konuştu.


Yapılan konuşmaların ardından kadınlar türküler eşliğinde halay çekerek gönüllerince eğlendi.

3.20140309104332..gif4.20140309104533..gif5.20140309104542..gif

Önceki ve Sonraki Haberler