Kars’ta Asayiş Bülteni!

Kars’ta Asayiş Bülteni!

Kars ve ilçelerinde meydana gelen asayiş olaylarında Digor'da kaçak sigara ele geçirildi, İl merkezinde bir bayan migren ilacından zehirlendi, çok sayıda da maddi hasarı ve yaralamalı trafik kazası meydana geldi.

Kars’ta Asayiş Bülteni

Kars ve ilçelerinde meydana gelen asayiş olaylarında Digor’da kaçak sigara ele geçirildi, İl merkezinde bir bayan migren ilacından zehirlendi, çok sayıda da maddi hasarı ve yaralamalı trafik kazası meydana geldi.

İl merkezinde 44 yaşındaki bayan, 30 Ekim Mahallesindeki ikamette migren rahatsızlığından dolayı içtiği ilaçlardan dolayı zehirlendi ve hastanede tedavisi yapıldıktan sonra taburcu edildi.

Digor ilçesinde de kaçak sigara getireceği bilgisi alınan bir araç Kars-Iğdır Karayolu üzerinde durduruldu. Araç içerisinde yapılan aramada toplam 9 bin 740 paket gümrük kaçağı sigara bulunarak el kondu. Ayrıca, araç başka bir şahsa ait olduğundan ruhsat sahibine teslim edilinceye kadar muhafaza altına alındı. 2 şüpheli erkek şahıs, Cumhuriyet Savcısının talimatıyla ifadeleri alınarak salıverildiler.

Kars İl merkezinde 20 yaşındaki genç, idaresindeki motosiklet ile Örnek Mahallesinde seyir halinde iken önünde seyreden ve firen lambaları yanmayan şüphelinin idaresindeki araca çarpmamak için motosikletini yan yatırması sonucu düşerek yaralandı. Şüpheli, Cumhuriyet Savcısının talimatıyla ifadesi alınarak salıverildi.

34 yaşındaki vatandaş da bisikleti ile Ortakapı Mahallesinde seyir halinde iken kendi dikkatsizliği sonucu düşerek yaralandı ve hastanede tedavisi yapıldı.

36 yaşındaki sürücü, idaresindeki araç ile Yenişehir Mahallesinde seyir halinde iken 63 yaşındaki vatandaşa ait büyükbaş hayvana çarptı ve araçta hasar oluştu. Taraflar, Cumhuriyet Savcısının talimatıyla ifadeleri alınarak salıverildiler.

Sarıkamış ilçesinde de 27 yaşındaki genç, plakasız motosikleti ile Yeni Mahallede seyir halinde iken dengesini kaybetmesi sonucu düşerek yaralandı ve kaldırıldığı hastanede tedavisi yapıldı.

Önceki ve Sonraki Haberler