Kars'ta Asayiş Uygulaması: 796 Şahıs Sorgulandı

Kars'ta Asayiş Uygulaması: 796 Şahıs Sorgulandı

Kars İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Vali Atak Bulvarı üzerinde bulunan Hayvan Pazarı, Saman Pazarı ve şehrin giriş ve çıkışlarında Asayiş uygulaması yapıldı. Uygulamada 796 şahıs sorgulandı.

Kars İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş, Narkotik, K.O.M., Çevik Kuvvet ve Özel Harekat Şube Müdürlüğü personelleri ortak Asayiş Uygulaması yaptı.  Kars Vali Atak Bulvarı üzerinde bulunan Hayvan Pazarı, Saman Pazarı ve şehrin giriş ve çıkışlarında yapılan Asayiş Uygulamasında 796 şahıs sorgulandı. Yapılan sorgulamada, "Basit Yaralama Suçundan Aranması" olan bir şahıs yakalanırken, bir şahsın üzerinden Baredda marka faturasız kuru sıkı tabanca ile bu tabancaya ait 15 fişek elde edilmiş, şahsa 982 TL idari para cezası uygulandı. Sorgulanan 197 araçtan ise 3 araç trafikten men edilirken toplam 8 bin 922 TL para cezası uygulandı.

Konu ile ilgili Kars Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, "Halkımızın güven ve huzur ortamını yönelik olarak, suç ve suçluyla mücadelemiz demokratik hukuk kurallarından taviz vermeksizin geçmişte olduğu gibi bundan sonrada büyük bir hassasiyet ve kararlılıkla devam edecektir." denildi.

karsta-asayis-uygulamasi-(1).jpgkarsta-asayis-uygulamasi-(2).jpgkarsta-asayis-uygulamasi-(3).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler