Kars’ta bağımlılıkla mücadele toplantısı yapıldı

Kars’ta bağımlılıkla mücadele toplantısı yapıldı

Kars’ta Bağımlılıkla Mücadele Teknik Çalışma Grupları Toplantısı gerçekleştirildi.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

Kars Vali Yardımcısı Mehmet Zahid Doğu’nun Başkanlığında, İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Zakir Lazoğlu ve kurum temsilcilerinin de katılımıyla Bağımlılıkla Mücadele Teknik Çalışma Grupları (İl Davranışsal Bağımlılıklarla Mücadele, İl Tütün Bağımlılığı İle Mücadele, İl Alkol – Uyuşturucu Bağımlılığı İle Mücadele ve İl Bağımlılık İle Mücadele İletişim Teknik Çalışma Grupları) bağımlılıkla mücadele sürecinde mevcut durumu tespit etmek, uygulanması gereken faaliyetlerin ilgili kurum ve kuruluşlarla iş birliği ve koordinasyon içerisinde yürütülmesini sağlamak ve takibini il düzeyinde gerçekleştirmek üzere Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı Ruh Sağlığı Birimi sekretaryasında Kars İl Sağlık Müdürlüğü Sosyal Tesisleri Eğitim Binasında toplandı.

Vali Yardımcısı Mehmet Zahid Doğu’nun açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda, 2019 Bağımlılıkla Mücadele Kars İl Eylem Planı doğrultusunda Kars’ta yürütülen çalışmalar değerlendirildi, tespit edilen aksaklıklar için çözüm önerileri sunulmuş ve 2019 yılı 2. altı aylık dönem için hedef ve projeler tartışıldı.

kars’ta-bagimlilikla-mucadele-toplantisi-yapildi-(3).jpgkars’ta-bagimlilikla-mucadele-toplantisi-yapildi-(2)-001.jpgkars’ta-bagimlilikla-mucadele-toplantisi-yapildi-(4).jpgkars’ta-bagimlilikla-mucadele-toplantisi-yapildi-(1)-001.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler