Kars'ta başarı sinema ile ödüllendirildi

Kars'ta başarı sinema ile ödüllendirildi

Kars'ın Kağızman İlçesinde Atatürk Ortaokulunda düzenlenen deneme sınavında ilk 7’ye girerek başarı gösteren öğrenciler sinema ile ödüllendirdi.

Tacettin DURMUŞ / KARS MANŞET

İlçede 2017-2018 Eğitim-Öğretim dönemindeki deneme sınavlarında başarı kaydeden öğrenciler okul yönetimi tarafından ödüllendiriliyor.

Atatürk Ortaokulunda deneme sınavında başarı gösteren 7 öğrenci ile birlikte tüm öğrenciler Kağızman Halk Eğitimi Merkezi’nde film izleme imkanı buldular. Atatürk ortaokulu Müdürü Efrail Deniz ve öğretmenleri de Halk Eğitimi Merkezi salonunda ödüllendirme kapsamında öğrencilerle birlikte film izledi. 

Başarılı öğrenciler yapılan bu etkinlikten memnun olduklarını belirterek, arkadaşlarıyla birlikte mısır yiyerek sinemada film izleme keyfi yaşadıkları için mutlu olduklarını söyleyerek yetkililere teşekkür ettiler.

Öğrencilerin başarısının kendilerine en güzel ödül olduğunu söyleyen Okul Müdürü Efrail Deniz: “Okulumuzdaki başarılı öğrencilerimizi çeşitli ödüllerle ödüllendiriyoruz. Bu başarı sadece bizim başarımız değil öğretmen ve öğrencilerimizin kendi başarılarıdır. Bu başarılarda emeği geçen ilçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Yakup Bayşar'a filim izlememizi sağlayan Halk Eğitimi Müdürü Nusrettin Alp ve  teknik desteği sunan Ali Çelik beye teşekkür ederim” dedi. 

karsta-basari-sinema-ile-odullendirildi-(1).jpgkarsta-basari-sinema-ile-odullendirildi-(2).jpgkarsta-basari-sinema-ile-odullendirildi-(3).jpgkarsta-basari-sinema-ile-odullendirildi-(4).jpgkarsta-basari-sinema-ile-odullendirildi-(5).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler