Kars'ta Bayram Sabahı!

Kars'ta Bayram Sabahı!

Kars Belediye Başkanlığında düzenlenen bayramlaşma törenine katılan Başkan Nevzat Bozkuş, AK Parti Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan, Prof. Dr. Yunus Kılıç ve İl Başkanı Ensar Erdoğdu, belediye çalışanlarının bayramını kutladı.

Kars'ta Bayram Sabahı!


Kars Belediye Başkanlığında düzenlenen bayramlaşma törenine katılan Başkan Nevzat Bozkuş, AK Parti Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan, Prof. Dr. Yunus Kılıç ve İl Başkanı Ensar Erdoğdu, belediye çalışanlarının bayramını kutladı.


Kars Belediye Başkanlığında gerçekleşen bayram programında bir araya gelen AK Parti üyeleri, birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Düzenlenen programda konuşan Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, “Tabii Ramazan ayı sosyal dayanışmanın, yardımlaşmanın ve aynı zamanda birlik ve beraberliğimizin daha çok pekiştiği bir ay olarak görünüyor. Bu anlam içerisinde Ramazan Bayramı'nı tebrik ediyorum. Ailelerinizle sağlıklı mutlu bir ortam içerisinde, birlik beraberlik içerisinde bayramı geçirmenizi temenni ederken, hepinize sağlıklı ve mutlu günler diliyorum” dedi.

AK Parti Milletvekili Ahmet Arslan da yaptığı konuşmada, bayramın birlik anlamında, beraberlik anlamında değerlendirilmesi gereken bir dönemi yaşadıklarını söyledi.


Arslan, “Başkanım güzel bir şey söyledi. Ramazan ayı birlik anlamında, beraberlik anlamında, kaynaşma anlamında değerlendirilmesi gereken bir dönemdi. Biz de bunu hep beraber değerlendirmeye çalıştık. Bugün belediye çalışanlarımızla, gerçekten insanımıza hizmet eden arkadaşlarımızla birlikte bayramı kutlamak adına bir aradayız. Ben de herkesin bayramını kutluyorum” diye konuştu.


Prof. Dr. Yunus Kılıç, belediye çalışanlarının her alanda 7/24 vatandaşlara hizmet verdiğini belirterek, “Tabii Ramazan kutsal bir ay ama biz biliyoruz ki kutsallık aynı zamanda birilerine hizmet etmektir. Belediye çalışanları her alanda Karslıların ihtiyaçlarına, her dakika, 24 saat 7 gün her alanda hizmet veren insanlardan oluşan bir ekip. O yüzden en kutsal vazifeyi bütün yıl boyunca yapıyorlar. Ben kendilerine Kars’a yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah bayramı ailelerinizle birlikte huzurlu bir şekilde geçirirsiniz” şeklinde konuştu.

AK Parti Kars İl Başkanı Av. Ensar Erdoğdu ise tüm belediye çalışanlarının bayramını kutladığını belirtti.


Yapılan konuşmaların ardından belediye çalışanları Başkan Bozkuş, Milletvekilleri Ahmet Arslan, Prof. Dr. Yunus Kılıç, AK Parti İl Başkanı Av. Ensar Erdoğdu ve Merkez İlçe Başkanı Özgür Turhan ile tokalaşarak bayramlaştı. Çikolata ikram edilen belediye çalışanlarıyla birlikte AK Partililer birlik ve beraberlik mesajları verdi. Bir süre işçilerle görüşen başkan, milletvekilleri ve partililer, daha sonra birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

3.20130808113925..gif4.20130808113938..gif5.20130808113952..gif6.20130808114006..gif

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler