Kars'ta Belediye Otobüsü Kaza Yaptı

Kars'ta Belediye Otobüsü Kaza Yaptı

Kars`tan Susuz ilçesine öğrenci taşıyan belediye otobüsü kaza yaptı.

Susuz Belediye Başkanlığı'na ait otobüs Kars'tan Susuz istikametine seyir halindeyken aşırı sürat nedeniyle önce logar kapağına çarptı. Ardından hızını alamayan otobüs yoldan geçmekte olan Ali Fuat Öztürk idaresindeki 36 EY 446 plakalı özel otomobile çarptı. Meydana gelen trafik kazasında otobüste bulunan öğrenciler kazayı şans eseri yara almadan atlattı. Trafik kazasında otobüs sürücüsü ile otomobil sürücüsü yaralandı. Yaralılar olay yerine çağrılan ambulans ile Kars Devlet Hastanesi sevk edildi.

Olay yerine gelen trafik ekipleri plakasız olan Susuz Belediyesi'ne ait otobüsü trafikten men ederken, kazada yaralanan ve Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan yaralıların durumlarının iyi olduğu kaydedildi.

Öte yandan, otobüste yolcu olarak bulunan öğrencilerin kazayı burunları kanamadan atlatması yüreklere su serpti. Öğrencilerin korktukları gözlerinden okunuyordu.

Kısa bir süre trafiğe kapanan Cumhuriyet Caddesi olay yerine çağrılan çekicilerle araçların kaldırılmasıyla birlikte yeniden trafiğe açıldı.

Önceki ve Sonraki Haberler