Kars'ta Bilgilendirme Eğitimi!

Kars'ta Bilgilendirme Eğitimi!

Metro Toptancı Market Türkiye tarafından Kars İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ile birlikte bilgilendirme eğitim toplantısı yapılacak.

Kars'ta Bilgilendirme Eğitimi!

Volkan KARABAĞ / karsmanset.com

Metro Toptancı Market Türkiye tarafından Kars İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ile birlikte bilgilendirme eğitim toplantısı yapılacak.

Karslı üreticilere süt ürünlerinde ürün güvenliği, izlenebilirlik, yasal gereklilikler ve Metro ürün güvenliği uygulamaları gibi konuların işleneceği bilgilendirme eğitim toplantısı 5 Mart 2015 günü yapılacak. Düzenlenecek olan bilgilendirme eğitim toplantısı öncesi Metro Toptancı Market Türkiye tarafından bir basın açıklaması yapıldı. 

Yapılan basın açıklaması ise şöyle:

Metro Toptancı Market Türkiye olarak yirmi beş yıldır Türkiye’de faaliyette bulunmaktayız. Onlarca medeniyetin yüzyıllar boyunca yaşadığı bu topraklar, başka hiç yerde olmayan zenginlikte bir mutfak kültürünü barındırıyor. Bu kültür ve değerlerin mirasçısı olmanın verdiği sorumlulukla, onların yeni nesillere aktarılması ve mutfak kültürünün gerçek potansiyelinin ortaya çıkarılması konusunda önemli çalışmalar yapıyoruz.

Metro olarak önceliklerimizden biri yerel ürünler üreten tedarikçileri destekleyerek, yerel ve geleneksel lezzetleri müşterilerimiz ile buluşturmaktır. Bu doğrultuda Kars İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ile birlikte Karslı üreticilerimize süt ürünlerinde ürün güvenliği, izlenebilirlik, yasal gereklilikler ve Metro ürün güvenliği uygulamaları konulu bir bilgilendirme eğitimi yapılacaktır.

Eğitimin hemen öncesinde Kars İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Dr. Hüseyin Düzgün, üst yöneticilerimiz ve YÜCİTA Başkanı Yavuz Tekelioğlu’nun katılımıyla bir basın toplantısı düzenleyeceğiz.

PROGRAM:

Tarih: 5 Mart 2015, Perşembe

Yer: Kars Ani Otel

(Adres: Yeni Mh., Ordu Caddesi No:115, 36100 Kars)

Saat: 09.00-09.30 Kahvaltı

09.30-11.30 Basın Toplantısı

Önceki ve Sonraki Haberler