Kars'ta Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Kars'ta Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Kars Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından "Kırsal Kalkınma Destekleri Ekonomik Yatırımlar" ile ilgili bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Kars Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından il ve merkez köy muhtarları ile hayvancılık yatırımı gerçekleştiren yetiştiricilere yönelik Kırsal Kalkınma Destekleri Ekonomik Yatırımlarla ilgili bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Kars Halk Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonunda düzenlenen toplantı Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı.

Bilgilendirme toplantısında konuşan Kars Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Dr. Hüseyin Düzgün, toplantıya katılan mahalle ve köy muhtarlarına Kars'ta İl Müdürlüğü olarak şuanda bir çok destek başvurularının olduğunu, bu destek başvurularına köyünüzde bulunan çiftçilere ve hayvan yetiştiricilerine ulaşarak istedikleri destek başvurularından yararlanabileceklerini söyledi. 

Düzenlenen toplantıya Kars Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Dr Hüseyin Düzgün, il ve merkez köy muhtarları, hayvancılık yatırımı gerçekleştiren yetiştiriciler katıldı. 

karsta-bilgilendirme-toplantisi-yapildi-(2).jpgkarsta-bilgilendirme-toplantisi-yapildi-(1).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler