Kars’ta buruk ama duygusal kutlama!

Kars’ta buruk ama duygusal kutlama!

Kars’ta, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı pandemi gölgesinde, buruk ama duygusal kutlandı.

Volkan KARABAĞ

Kars Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Atatürk Anıtına çelenk sunumuyla 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı törenleri başladı. Çelenk sunumunun ardından Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı okundu.

Törenlere Arpaçay’ın Kümbet Köyünden katılan 74 yaşındaki Balabey Boy günün anlam ve önemine binaen bir şiir okudu. Boy’un okuduğu “Atam” isimli şiir katılımcılara duygusal anlar yaşattı.

Düzenlenen törende Kars Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nedim Aslan bir açıklama yaparak tüm Karslıların 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutladı.

Aslan, 15-19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Haftası’nın pandemik hayatın koşullarında maalesef istenilen coşkuda geçirilemediğini anımsatarak, “Gönlümüzde minnet borcumuzla başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile isimli-isimsiz nice kahramanlarımızı şükran, minnet ve rahmet duygumuzla farklı alternatif etkinliklerle yine coşkulu kutlayacağız.” dedi.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri bugün saat 19:19’da atletizim pistinde kaleografik düzen ile İstiklal Marşının okunmasıyla devam edecek.

kars’ta-buruk-ama-duygusal-kutlama!-(5).jpgkars’ta-buruk-ama-duygusal-kutlama!-(4).jpgkars’ta-buruk-ama-duygusal-kutlama!-(6).jpgkars’ta-buruk-ama-duygusal-kutlama!-(1).jpgkars’ta-buruk-ama-duygusal-kutlama!-(2).jpgkars’ta-buruk-ama-duygusal-kutlama!-(3).jpgkars’ta-buruk-ama-duygusal-kutlama!-(7).jpg

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler