Kars'ta Cadde ve Sokaklar Temizleniyor!

Kars'ta Cadde ve Sokaklar Temizleniyor!

Kars Belediyesi tarafından kilit taş ve kaldırım düzenleme çalışmalarının tamamlandığı sokaklarda temizlik çalışması yürütülüyor.

Volkan KARABAĞ / karsmanset.com

Kars Belediyesi tarafından geçtiğimiz aylar içerisinde kilit taş ve kaldırım düzenleme çalışmaları başlatmıştı. Çalışmaların tamamlandığı sokaklarda sürdürülen temizlik çalışmalarını Kars Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Yalçın Çelik yerinde denetledi. Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta’nın temizliğe ve düzene büyük önem verdiğini belirten Kars Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Yalçın Çelik, kilit taş ve kaldırım düzenlemesi yapılan sokaklarda temizlik çalışması yaptıklarını ifade etti.

Bazı esnaflar ise, “Kars Belediyesi’nin çalışmalarından son derece memnun olduklarını belirterek, “Mahallelerimiz sokaklarımız önceki haliyle kıyaslandığında çok güzel oldu. Halk olarak bundan memnunuz. Kars Belediyemize teşekkür ediyoruz. Bu güzel çalışmalarının devam etmesini bekliyoruz. Mahallelerimizin bu hizmetlere ihtiyacı vardı. Çok şükür mahallelerimizde kaldırım çalışmaları yapıldı. Temizlik çalışmalarını özellikle beğeniyoruz. Her gün bir görevli arkadaşımızın mahallemizi ve işyerimizin önünün temizliğini yapması oldukça güzel bir olay” diye konuştular. 

karsta-cadde-ve-sokaklar-temizleniyor!-(1).jpgkarsta-cadde-ve-sokaklar-temizleniyor!-(2).jpgkarsta-cadde-ve-sokaklar-temizleniyor!-(3).jpgkarsta-cadde-ve-sokaklar-temizleniyor!-(4).jpgkarsta-cadde-ve-sokaklar-temizleniyor!-(5).jpgkarsta-cadde-ve-sokaklar-temizleniyor!-(6).jpgkarsta-cadde-ve-sokaklar-temizleniyor!-(7).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler