Kars’ta “Çalışma Hayatında Milli Seferberlik” Programı Yapıldı

Kars’ta “Çalışma Hayatında Milli Seferberlik” Programı Yapıldı

Kars’ın Sarıkamış İlçesinde “Çalışma Hayatında Milli Seferberlik” programı düzenlendi.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

Sarıkamış Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Merkez Müdürü Gazi Yanar, “Çalışma Hayatında Milli Seferberlik” programı kapsamında Sarıkamış’ta kamu kurumları, işveren ve vatandaşları ziyaret etti.

Yanar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Milli Seferberlik çağrısı doğrultusunda, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun kamuoyuna duyurduğu “Çalışma Hayatında Milli Seferberlik Programı” kapsamında kamu kurumları, işveren ve vatandaşlara yönelik ziyaretler düzenlediğini söyledi.

Yanar, çalışmaları ve teşviklerini anlatarak öneri ve sorunları not ettiklerini dile getirerek, “Milli Seferberlik kapsamında işverenlere ilave teşvikler geldi. Bu teşvikleri, esnafa, sanayiciye ve işverene anlatıyoruz. Onların da istihdama katkılarını bekliyoruz. Kayıt dışı istihdamla mücadelede onların desteğini istiyoruz. Sadece istihdam seferberliği değil, çalışma hayatının ve esnafın sorunlarını anlamaya çalışarak çözüm konusunda çalışmalar yürütüyoruz. Kamu kurumlarımızı esnaf ve vatandaşlarımızı ziyaret ederek bilgilendiriyoruz. İnşallah ülkemiz ve vatandaşlarımız için faydalı bir proje olacak.” dedi.

kars’ta-“calisma-hayatinda-milli-seferberlik”-programi-yapildi-(1).jpgkars’ta-“calisma-hayatinda-milli-seferberlik”-programi-yapildi-(2).jpgkars’ta-“calisma-hayatinda-milli-seferberlik”-programi-yapildi-(3).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler