Kars'ta, Çanakkale Ruhu Bitmedi!

Kars'ta, Çanakkale Ruhu Bitmedi!

Kars Belediyesi tarafından başlatılan ve kısa süre içerisinde kentte yankı bulan kampanyada Güneydoğu’da terörle mücadele eden asker ve polisler için hazırlanan yiyecekler yerine ve amacına ulaştı.

Başta Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta’nın eşi Figen Karaçanta olmak üzere belediye çalışanı bayan personeller, kentte görev yapan asker ve polis eşleri kendi elleriyle hazırladıkları yöreye özgü yiyecekleri Kars Emniyet Müdürlüğü aracılığıyla Güneydoğu’ya ulaştırıldı.

Başkan Karaçanta, asker ve polisin elbette ki yiyeceklerinin olduğunu ifade ederek amaçlarının onların yanında olduğunu göstermek olduğunu, bu amaçla böyle bir kampanya yaptıklarını vurgulamıştı. Yerine ulaşan hediye karşısında verilen mesaj, hediyelerle birlikte amacın da yerine ulaştığını ortaya koydu.

Bölgedeki askerler hediyeler karlısında büyük bir memnuniyet yaşarken, yayınladıkları mesajda: Kars halkından Nusaybin’de görev yapan Asker ve polisimize pasta ve börekler yollamışlar. ALLAH razı olsun. İş bu ÇANAKKALE ruhunun hiç bitmediğinin bir göstergesidir.” İfadelerine yer verdiler.

Kurdukları dev sofrada afiyetle anne eli değmiş yiyecekleri yiyen askerler, vatanın bekası için mücadele verildiğinden ve bu mücadelenin terör belasının sonu gelinceye kadar süreceğinden hiç kimsenin şüphesinin olmaması gerektiğine de dikkat çektiler.

kha

Önceki ve Sonraki Haberler