Kars'ta Cazibe Merkezi Toplantısı Yapıldı!

Kars'ta Cazibe Merkezi Toplantısı Yapıldı!

Kars Valisi Rahmi Doğan, Doğu ve Güneydoğu Anadolu’da 23 ili kapsayan cazibe merkezlerinin detaylarının Resmi Gazete’de yayımlanmasının ardından geniş katılımlı bir toplantı yaptı.

Vali Rahmi Doğan’ın başkanlığında Halk Eğitim Merkezi’nde yapılan toplantıya; Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Erdinç Dolu, İl Genel Meclis Başkanı Necati Dallı, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Fahri Ötegen, Serhat Kalkınma Ajansı (SERKA) Genel Sekreteri Hüsnü Kapu, Akyaka Belediye Başkanı Muhammet Toptaş, AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın, Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri, Kars’taki yatırımcılar ve işadamları katıldı.

Toplantıda; Serhat Kalkınma Ajansı (SERKA) Genel Sekreteri Hüsnü Kapu, cazibe merkezlerinin sağladığı imkanlar üzerine bir sunum yaparak katılımcıları bilgilendirdi. 

Yapılan sunumun ardından Vali Doğan, bir konuşma yaparak değerlendirmelerde bulunarak, "Cazibe merkezleriyle ilgili detaylar dün resmi gazetede yayımlandı. Dolayısıyla ilimiz Kars’ın da merkez olması itibariyle biz de hiç vakit kaybetmeden ‘ne yapabiliriz?’, ‘ne edebiliriz?’i konuşmak için bu toplantıyı yaptık. SERKA danışmanlarımız, konuyla ilgili yatırımcı ve işadamlarımıza her türlü yardımı yapacaklar. Samimi şekilde yatırım yapmak isteyen yatırımcılar bu fırsatı kaçırmamalıdır. Ayrıca; bu toplantının bir benzerini İstanbul’daki yatırımcı ve işadamlarıyla da yapacağız. Tüm yatırımcıları Kars’a yatırım yapmaya davet ediyorum.” dedi.

Vali Rahmi Doğan’ın toplantıya katılan yatırımcıların sorularını cevaplamasının ardından toplantı sona erdi.

karsta-cazibe-merkezi-toplantisi-yapildi!-(1).jpgkarsta-cazibe-merkezi-toplantisi-yapildi!-(2).jpgkarsta-cazibe-merkezi-toplantisi-yapildi!-(3).jpgkarsta-cazibe-merkezi-toplantisi-yapildi!-(4).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler