Kars’ta Doğu Anadolu Sürücü Kursları Federasyonu kuruldu

Kars’ta Doğu Anadolu Sürücü Kursları Federasyonu kuruldu

Merkezi Gazi Kars'ta bulunan Doğu Anadolu Sürücü Kursları Federasyonu, Kars, Iğdır, Ardahan, Ağrı, Erzurum, Tokat, Van ve Samsun illerinde mevcut bulunan Sürücü Kursları Derneklerinin katılımıyla oluşturuldu.

 

Üye Dernek Başkanlarının katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda, Federasyon Genel Başkanlığına, Atılım Eğitim Öğretim Sanayi ve Ticaret Limitet Şirketi sahibi ve aynı zamanda Türk Kızılay’ı Sarıkamış Şube Başkanlığı görevini yürüten Mir Hasan Taş getirildi.
 
Kars, Ardahan ve Iğdır illerinde özel sürücü kursları bulunan ve halen eğitim kurumları faaliyetlerini sürdürmekte olan Mir Hasan Taş, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Yaklaşık 3 dönemdir merkezi Ankara’da bulunan Sürücü Kursları Federasyonu’nun Yönetim Kurulu üyeliğini yapmaktayım. Ayrıca Doğu Anadolu Bölgesi temsilcisi olarak görev yaptım. Türkiye’de mevcut bulunan sürücü kursları artık tek çatı altında Konfederasyon da birleşme kararı alınca, bölgemizde Federasyonun kurulması artık elzemdi. Bu amaçla bölgemizde mevcut bulunan dernek başkanları ile yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde federasyonumuz kuruldu. Bu konuda bana bu görevi ifa ettikleri için ayrıca kendilerine teşekkür ediyorum. Sürücü Kursları Konfederasyonunda bizlerde bölgemizi Federasyon olarak temsil edeceğiz” dedi.
kha
 

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler