Kars’ta ekilmedik 1 karış toprağımız kalmayacak.

Kars’ta ekilmedik 1 karış toprağımız kalmayacak.

Kars Tarım İl Müdürlüğü’nün yürüttüğü Hububat Alanlarını “nadasa değil nohutta bırakıyoruz” projesi kapsamında tohumlar toprakla buluşturuldu.

Tarım Arazilerinin Kullanımını etkinleştirilmesi projeleri kapsamında Kars Tarım İl Müdürlüğü’nün yürüttüğü Hububat Alanlarını “nadasa değil nohutta bırakıyoruz” projesi kapsamında Merkez Kümbetli Köyünde çiftçilerinden Musacan Özşahin’in tarlasında tohumlar toprakla buluşturuldu.

Gıda Kontrol Genel Müdür Yardımcısı Sezai Cibelek ve Gıda Kontrol ve Laboratuvarlar Daire Başkanı Mehmet Menderis’in de katıldığı etkinlikte Tarım İl Müdürü Enver Aydın ve Genel Müdür Yardımcısı Sezai Cibelek tohum ekimini bizzat kendileri gerçekleştirdi.

Akabinde köy halkı ile birlikte bir araya gelen Genel Müdür Yardımcısı ve İl Müdürü Aydın sorunlar ve talepleri yerinde dinledi.

Kars’ın bitkisel üretim artışı için gerekli çalışmaların neler olduğu açısından karşılıklı bilgi alışverişinde bulunuldu.

a111-023.jpga222-028.jpga333-023.jpga444-013.jpg

Kaynak:Mesut Adıgüzel

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler