Kars’ta eksi 15 derecede yılbaşı denetimi!

Kars’ta eksi 15 derecede yılbaşı denetimi!

Kars’ta polis ekipleri, yaklaşan yılbaşı öncesi vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanması adına eksi 15 derece soğuğa aldırış etmeden uygulama yaptı.

Volkan KARABAĞ

Doğu Anadolu Bölgesi’nde etkili olan yoğun kar ve soğuk hava hayatı olumsuz etkiledi. Hava sıcaklığının sıfırın altında 15 dereceye kadar düştüğü kentte polis ekipleri farklı noktalarda uygulama yaptı. İl Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç koordinesinde gerçekleştirilen uygulamaya narkotik, terör, kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele, özel harekat, çevik kuvvet ve trafik ekipleri katıldı.

Yılbaşı öncesi yapılan uygulamada Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, metruk binalarda olumsuzluklara karşı denetim gerçekleştirirken, diğer ekipler ise sürücü belgesi, araç kontrolü ve güvenlik sorgusu yaptı. 

Eksi 15 derece soğukta yapılan güvenlik ve asayiş uygulaması gece geç saatlere kadar sürdü.

Yapılan denetimlere 71 ekip ve 174 personel katılırken, 2 bin 414 şahıs sorgulandı.

kars’ta-eksi-15-derecede-yilbasi-denetimi!-(1).jpgkars’ta-eksi-15-derecede-yilbasi-denetimi!-(2).jpgkars’ta-eksi-15-derecede-yilbasi-denetimi!-(3).jpgkars’ta-eksi-15-derecede-yilbasi-denetimi!-(4).jpgkars’ta-eksi-15-derecede-yilbasi-denetimi!-(5).jpgkars’ta-eksi-15-derecede-yilbasi-denetimi!-(6).jpgkars’ta-eksi-15-derecede-yilbasi-denetimi!-(7).jpgkars’ta-eksi-15-derecede-yilbasi-denetimi!-(8).jpgkars’ta-eksi-15-derecede-yilbasi-denetimi!-(9).jpgkars’ta-eksi-15-derecede-yilbasi-denetimi!-(10).jpgkars’ta-eksi-15-derecede-yilbasi-denetimi!-(11).jpgkars’ta-eksi-15-derecede-yilbasi-denetimi!-(12).jpgkars’ta-eksi-15-derecede-yilbasi-denetimi!-(13).jpgkars’ta-eksi-15-derecede-yilbasi-denetimi!-(14).jpgkars’ta-eksi-15-derecede-yilbasi-denetimi!-(15).jpg

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler