Kars'ta Elektik Kesintisi

Kars'ta Elektik Kesintisi

Kars'ta arıza, onarım, bakım ve yatırım tesislerinin devreye alınması çalışmaları kapsamında kısmi elektrik kesintisi yapılacak.

Arıza, onarım, bakım ve yatırım tesislerinin devreye alınması için Kars İli Merkez İlçesi Paşaçayırı Mahallesinde mevkiinde YG-AG şebekesi yapım çalışmalarından dolayı 26/11/2017 tarihinde ve 10:00 - 14:00 saatleri arasında enerji kesintisi yapılacaktır. Kesintiden etkilenecek yerler; Paşaçayır Küçük Sanayi Bölgesi.

Arıza, onarım, bakım ve yatırım tesislerinin devreye alınması için Kars İli Sarıkamış İlçesinde reaktör çalışmalarından dolayı 26/11/2017 tarihinde ve 11:00 - 12:00 saatleri arasında enerji kesintisi yapılacaktır. Kesintiden etkilenecek yerler;  Sarıkamış İlçesi ve Köyleri.

Arıza, onarım, bakım ve yatırım tesislerinin devreye alınması için Kars İli Sarıkamış İlçesi Karakurt Köyü mevkiinde karayolu çalışmasında elektrik hatları deplase çalışmalarından dolayı 25/11/2017 tarihinde ve 09:00 - 15:00 saatleri arasında enerji kesintisi yapılacaktır. Kesintiden etkilenecek yerler; Karakurt Köyü, Şehithalit Köyü, Karapınar Köyü, Beşyol Köyü, Çardakçatı Köyü, Armutlu Köyü, Çolaklı Köyü, Güllüce Köyü, Yukarı Güllüce Köyü, Hoşgeldi Köyü, Koçoğlu Köyü, Kayalıboğaz Köyü, Kozan Köyü, Kazıkkaya Köyü, Yellikıran Köyü, Başköy, Eşmeçayır Köyü, Balık Köyü, Balıklı Beşevler, Karaköse Köyü, Uzungazi Köyü, Boğakale Köyü, Kazantaş Köyü, Kazantaş Araz Mezrası, Maksutçuk Köyü, Taşlıgüney Köyü, Topkaya Köyü, İnkaya Köyü, Çamyazı Köyü, Çamyazı 70 Evler, Cemba İnşaat, Özyapıcılar İnşaat, Karakurt Verici İstasyonu, Demce Yol Şantiyesi, Turkcell ve Vodafone Baz İstasyonları.

Arıza, onarım, bakım ve yatırım tesislerinin devreye alınması için Kars İli Sarıkamış İlçesi Maksutçuk Köyü mevkiinde karayolu çalışmasında elektrik hatları deplase çalışmalarından dolayı 26/11/2017 tarihinde ve 09:00 - 15:00 saatleri arasında enerji kesintisi yapılacaktır. Kesintiden etkilenecek yerler; Uzungazi Köyü, Boğakale Köyü, Kazantaş Köyü, Kazantaş Araz Mezrası, Maksutçuk Köyü, Taşlıgüney Köyü, Topkaya Köyü, İnkaya Köyü, Çamyazı Köyü, Çamyazı 70 Evler, Demce Yol Şantiyesi, Turkcell ve Vodafone Baz İstasyonları.

Arıza, onarım, bakım ve yatırım tesislerinin devreye alınması için Kars İli Selim İlçesinde reaktör çalışmalarından dolayı 26/11/2017 tarihinde ve 14:00 - 15:00 saatleri arasında enerji kesintisi yapılacaktır. Kesintiden etkilenecek yerler;  Selim İlçesi ve Köyleri.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler