Kars'ta Elektrik Kesintisi

Kars'ta Elektrik Kesintisi

Arıza, onarım, bakım ve yatırım tesislerinin devreye alınması çalışması nedeniyle Kars'ın Sarıkamış ve Selim İlçelerinde kısmi elektrik kesintisi yapılacak.

Arıza, onarım, bakım ve yatırım tesislerinin devreye alınması için Kars İli Sarıkamış İlçesi Akkoz yaylası mevkiinde bulunan AGE İnşaat Firmasına ait tesisin direk dikme çalışmalarından dolayı 25/09/2017 tarihi ve 10:00 - 12:00 saatleri arasında enerji kesintisi yapılacaktır. Kesintiden etkilenecek yerler; Akkoz yaylası, Akkoz köyü, Belençik köyü, Şehitemin köyü, Geçikmez köyü, Odalar köyü, Kalebaş köyü, Kalebaş yaylası, Çardakçatı mezrası ve Hes Şantiyesi.

Arıza, onarım, bakım ve yatırım tesislerinin devreye alınması için Kars İli Selim İlçesi Yolgeçmez Köyü mevkiinde bulunan yeşillere ait tesisin fiziki irtibat bağlama çalışmalarından dolayı 25/09/2017 tarihi ve 12:00 - 13:00 saatleri arasında enerji kesintisi yapılacaktır. Kesintiden etkilenecek yerler; Yolgeçmez köy, Karahamza köyü, Yağbasan köyü, Aktürkler şantiye ve Yağbasan şantiye.
 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler